Hyppää sisältöön

Paltamoon rakennetaan uusi K-Market: samaan rakennukseen tulee ainakin apteekki, myös Alko harkitsee

Uuden kiinteistön rakennustyöt alkavat ensi keväänä ja se valmistuu loppuvuonna 2023. Rakennuksen kokonaispinta-ala tulee olemaan noin 1 400 neliötä.

K-kauppiaina uudessa kaupassa jatkavat Sari Jokelainen ja Tuomas Sirviö esittelivät uuden K-Marketin paikkaa noin vuosi sitten.
Tanja Heikkonen

Paltamoon rakennetaan Puolangantien ja Kajaanintien risteykseen liiketilat uudelle K-Marketille, tiloihin sijoittuu myös Paltamon apteekki. Alko suunnittelee niin ikään muuttoa samoihin tiloihin. K-kauppiaina uudessa kaupassa jatkavat Sari Jokelainen ja Tuomas Sirviö.

Uuden kiinteistön rakennustyöt alkavat ensi keväänä ja se valmistuu loppuvuonna 2023. Rakennuksen kokonaispinta-ala tulee olemaan noin 1 400 neliötä.

– Uuden kaupan rakentaminen on meille todella iso asia ja on hienoa, että saamme nykyaikaisen entistä suuremman kaupan Paltamoon palvelemaan sekä kuntalaisia että matkailijoita, Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen kommentoi tiedotteessa.

– Lähdimme mukaan tähän hankkeeseen, koska haluamme suuremmat asiakaspalvelutilat asiakkaillemme, kertoo Paltamon apteekin apteekkari Virva Saastamoinen.

Palvelujohtaja Kaija-Leena Kerkelä kertoo Alkon suunnittelevan muuttoa Paltamon uuden K-kaupan yhteyteen.

– Muuttoon tarvitaan vielä aluehallintoviraston lupa. Nykyinen myymälämme sijaitsee omassa kiinteistössämme, joka on nyt myyty. Haluamme jatkossakin tarjota edellytykset sujuvaan asiointiin, josta vastaa sama tuttu henkilöstömme uudessa myymälässä.

Vielä vuosi sitten kauppiaat etsivät rahoitusta hankkeelle:

Aiheesta voi keskustella perjantaihin 11. marraskuuta kello 23 asti.

Lue lisää Kainuun uutisiaYle Uutisten netissä.

Suosittelemme sinulle