Hyppää sisältöön

Juontajien jäätanssi asiantuntevan yleisön edessä toi yli 200 000 euron potin hyväntekeväisyyteen

Juontajat Ella Kanninen ja Mikko Kekäläinen esittivät jäätanssin halliyleisön edessä vain lyhyen harjoittelun jälkeen.

Juontajat Ella Kanninen ja Mikko Kekäläinen sekä heidän valmentajansa Arina Klinovitskaya kuvailivat tuntojaan jäätanssihaasteesta

Puoli seitsemän -ohjelman juontajille annettu Nenäpäivä-haaste pani Ella Kannisen ja Mikko Kekäläisen kovan paikan eteen.

Juontajat harjoittelivat taitoluisteluvalmentaja Arina Klinovitskayan johdolla lyhyessä ajassa ja vain muutamalla harjoituskerralla jäätanssikoreografian, jonka he esittivät elävän yleisön edessä muodostelmaluistelun SM-valintakilpailun yhteydessä Lahdessa.

Kaksikon jäätanssisuoritus nähtiin Nenäpäivänä Puoli seitsemän -lähetyksessä:

Suoritus sai kaksikon liikuttumaan heti sen jälkeen kuin vielä tv-studiossakin.

– Onhan se vähän liikuttavaa. Lopussa kyllä jännitys purkautui semmoisena helpotuksena. Ja tietysti tuo pyllähdys jäi vähän harmittamaan, Kanninen sanoo.

Mikko Kekäläisen mielestä tämä oli aivan uudenlainen haaste, vaikka Nenäpäivän vuoksi on aiemminkin tullut tehtyä kaikenlaista: painittua ja hypättyä uimahyppy kymmenestä metristä.

– Tässä piti mennä jotenkin niin epävarmuuden alueelle. Ja piti olla kuitenkin valmis olemaan aika keskeneräinen tuossa ihmisten edessä, Kekäläinen kuvailee.

Yleisö palkitsi kaksikon rohkean heittäytymisen. Nenäpäivänä puoli yhdeksän aikaan Puoli seitsemän -ohjelman keräämä potti maailman lasten hyväksi oli jo yli 206 000 euroa.

Puoli seitsemän -ohjelman vieraana nähtiin näyttelijä Ulla Tapaninen. Katso koko lähetys tästä:

Suosittelemme sinulle