Hyppää sisältöön

Poliisi: Henkilöautoilija poistui paikalta törmättyään polkupyöräilijään Kuopiossa

Henkilöauton ja polkupyörän törmäys sattui maanantai-iltana Kuopion Kelloniemessä. Polkupyöräilijä sai onnettomuudessa lieviä vammoja. Poliisi pyytää henkilöauton kuljettajaa ilmoittautumaan.

Placeholder-kuvituskuva, jossa on sininen kartta ja teksti: Läheltä.
Helmi Nykänen

Henkilöauto törmäsi polkupyörään Kuopion Kelloniemessä maanantai-iltana, tiedottaa Itä-Suomen poliisi. Onnettomuus tapahtui noin kello 21.

Valkoinen henkilöauto oli ajanut Saarijärventietä kohti Kellolahdentien risteystä. Risteykseen oli ajanut Kellolahdentietä Kelloniemen suuntaan samaan aikaan polkupyöräilijä. Hän oli suojatiellä, kun henkilöauto osui pyörän takarenkaaseen.

Pyöräilijä kaatui kyljelleen maahan ja sai lieviä vammoja. Autoilija oli poistunut paikalta saman tien Kellolahdentietä keskustaa kohti. Henkilöauton kuljettaja tai hänen käyttämänsä ajoneuvo eivät ole toistaiseksi poliisin tiedossa.

Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Poliisi pyytää tietoja onnettomuudesta sähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi. Poliisi kehottaa myös henkilöauton kuljettajaa ilmoittautumaan samaan sähköpostiosoitteeseen.

Artikkelia muutettu 15.11.22. kello 15:18 Muutettu otsikosta sana pakeni muotoon poistui

Suosittelemme sinulle