Hyppää sisältöön

Ojaan ajaneen auton ulkopuolelta löytyi kuollut henkilö Iisalmessa – poliisi kaipaa havaintoja

Itä-Suomen poliisi pyytää vihjeitä Iisalmessa tapahtuneesta ulosajosta, jossa onnettomuuspaikalta löytyi kuollut henkilö. Poliisi ei voi sulkea pois rikoksen mahdollisuutta kuolemaan liittyen.

Miekkalogo poliisiauton ky
Poliisi pyytää havaintoja ulosajosta Iisalmen Kainuuntiellä. Kuva: Matias Väänänen / Yle
Helmi Nykänen
Avaa Yle-sovelluksessa

Poliisi selvittää Iisalmessa tapausta, jossa tieltä ajaneen auton ulkopuolelta on löytynyt kuollut henkilö.

Hätäkeskukseen tuli tiistain ja keskiviikon 15.–16. marraskuuta välisenä yönä ilmoitus, että Kainuuntiellä etelän suuntaan kulkenut auto oli ajautunut tuntemattomasta syystä ojaan.

Onnettomuuspaikalla auton ulkopuolelta löytyi menehtynyt henkilö. Poliisi ei voi sulkea pois rikoksen mahdollisuutta kuolemaan liittyen.

Poliisi tutkii tapahtunutta ja pyytää havaintoja mahdollisilta onnettomuuden silminnäkijöiltä. Ulosajo tapahtui Iisalmen Kainuuntiellä, pohjoisen suunnasta muutama sata metriä ennen Iisalmen nelikaistaisen ohitustien alkua.

Poliisi ei tässä vaiheessa tutkintaa kerro tapahtumien yksityiskohdista tämän enempää.

Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnot ja tiedot ulosajosta Itä-Suomen poliisin vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjenumeroon 0295 415 232. Poliisi muistuttaa, että kaikki silminnäkijöiden havainnot tapahtumasta voivat olla tutkinnan kannalta ratkaisevia.

Suosittelemme