Hyppää sisältöön

Kisakaaren urheiluhallille ja Pellosniemen entiselle koululle on löytynyt ostaja – Vielä ei tiedetä, jatkuuko nykyinen toiminta kohteissa

Mikkelin kaupunki myy kiinteistöt huutokaupassa eniten tarjonneelle yksityishenkilölle. Kohde vaihtaa omistajaa vielä tämän vuoden puolella.

Kiinteistöjen osto herätti kiinnostusta etenkin ulkopaikkakuntalaisissa. Kuva: Jouni Kirvesmies / Yle
Kaisa Uusi-Kraapo

Mikkelin kaupunki on löytänyt ostajan Ristiinassa Kisakaaren urheiluhallille ja Pellosniemen entiselle koululle huutokaupassa, joka päättyi eilen illalla.

Kaupunki myy kiinteistöt korkeimman tarjouksen jättäneelle ulkopaikkakuntalaiselle yksityishenkilölle, joka tarjosi hinnaksi 7500 euroa. Mikkelin kaupungin palvelujohtaja Linda Asikainen kertoo kaupungin olevan tyytyväinen myyntihintaan.

– Päädyimme huutokauppaan, sillä muita vaihtoehtoa kiinteistöjen toiminnan ylläpitämiseksi ei syntynyt. Pystymme myymään kiinteistöt tarjotulla hinnalla, kun ottaa huomioon, että kohteet ovat isoja ja niissä on öljylämmitys.

Vielä ei ole tiedossa, jatkaako uusi omistaja liikunnallista toimintaa kiinteistössä.

Virallinen myyntipäätös tehdään viimeistään tulevana maanantaina, jonka jälkeen edetään kauppakirjan allekirjoittamiseen. Kohde vaihtaa omistajaa ennen vuodenvaihdetta.

Kiinteistöt herättivät Asikaisen mukaan paljon kiinnostusta etenkin ulkopaikkakuntalaisten keskuudessa.

– Oli mielenkiinoista huomata, että kaikki huutokaupan aikana tulleet yhteydenotot tulivat ulkopaikkakunnilta. Tilanteeseen saattoi vaikuttaa se, että ennen huutokauppaa olimme jo kartoittaneet paikalliset mahdollisuudet.

Suosittelemme sinulle