Hyppää sisältöön

Rovaniemen poliisilla kiireinen viikonloppu – selvitteli muun muassa pahoinpitelyjä

Poliisin mukaan viikonloppuna sattui ainakin kaksi tapausta, jossa suullinen riitatilanne kärjistyi pahoinpitelyksi.

Poliisilla oli sunnuntaina keskustassa myös henkeen ja terveyteen liittyvä tehtävä. Kuvituskuva. Kuva: Timo Nykyri / Yle

Rovaniemen poliisilla oli viikonloppuna kiireistä. Kiirettä aiheuttivat muun muassa liikennetehtävät, pahoinpitelyt ja omaisuusrikokset.

Poliisi epäilee kolmea nuorta miestä ohikulkijan pahoinpitelystä. Poliisin mukaan tapaus sattui, kun ohikulkija oli huomauttanut nuorisojoukkoa epäasiallisesta toiminnasta ja käytöksestä lauantaina aamuyöllä Rovaniemen keskustassa.

Huomautuksen seurauksena ohikulkijan ja nuorisojoukon välille oli syntynyt riitaa. Miehet otettiin kiinni ja toimitettiin poliisilaitokselle epäiltynä pahoinpitelystä.

Poliisi kertoo myös samana yönä tapahtuneesta pahoinpitelystä, joka oli sattunut kun kahdella miehellä oli tullut erimielisyyksiä musiikkitapahtumassa.

Erimielisyyden selvittäminen oli poliisin mukaan ajautunut tilanteeseen, jossa toisen miehen epäillään käyttäneen väkivaltaa. Hänet vietiin niin ikään pahointelystä epäiltynä poliisilaitokselle.

Poliisilla oli sunnuntaina keskustassa myös henkeen ja terveyteen liittyvä tehtävä, jonka aikana se pyysi ihmisiä välttämään liikkumista Rovakadun ja Toripuistikon välisellä risteysalueella. Se ei kuitenkaan tiedottanut jälkikäteen, mistä välikohtauksessa oli kyse.

Lisää Lapin uutisia Yle Areenassa: kuuntele, katsele ja lue, mitä lähelläsi tapahtuu.

Suosittelemme sinulle