Hyppää sisältöön

Oulun ammattikorkeakoulu yhteistyöhön maan suurimman aikuiskoulutuskeskuksen kanssa

Oulun ammattikorkeakoulu ja Suomen suurin ammatillisen aikuiskoulutuksen järjestäjä Taitotalo ovat sopineet yhteistyöstä.

Taitotalon opiskelijoilla on uuden yhteistyön perusteella mahdollisuus saada polkuopintojen kautta opiskelupaikka Oamkista. Kuva: Timo Nykyri / Yle

Jatkossa Taitotalon aikuisopiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa opintoja myös ammattikorkeakoulussa ja jatkaa halutessaan opintopolkua ammattikorkeakoulussa.

Oamkin rehtori Heidi Fagerholm kertoo, että oppilaitosten välistä yhteistyötä tehdään jatkuvan oppimisen hengessä.

– Esimerkkinä yhteistyöstä on Oamk Highway -koulutuskonsepti informaatioteknologian ja tekniikan aloilla. Siinä Taitotalon opiskelijoilla on mahdollisuus saada polkuopintojen kautta opiskelupaikka Oamkista, Fagerholm sanoo.

Oamkissa on eri koulutusaloilla tarjolla paljon monimuoto-opintoja, jotka suoritetaan työn ohessa, jotka on mahdollista suorittaa myös pääosin etäopintoina.

– Tarjoamme opiskelijoillemme mahdollisuutta Oamkin polkuopintoihin Oulussa ja valtakunnallisesti, sanoo Taitotalon oppilaitosjohtaja Jarkko Paananen.

Taitotalo on Suomen suurin ammatillisen aikuiskoulutusalan toimija. Sillä on toimipisteitä Helsingissä, Vantaalla ja Oulussa. Taitotalo syntyi, kun tekniikan ammatillista koulutusta tarjoava yritys AEL ja pääkaupunkisedulla toimiva aikuiskoulutuskeskus Amiedu yhdistyivät vuonna 2020.

Seuraa mitä lähelläsi tapahtuu. Lue ja katso lisää uutisia Pohjois-Pohjanmaalta.

Suosittelemme sinulle