Hyppää sisältöön

Yle avaa uuden toimituksen Varkauteen

Marraskuun lopulla Kauppakadulla olevassa toimipisteessä työskentelee yksi toimittaja.

Yle Varkauden toimittaja Tarja Nyyssönen seisoo suuren taulukehyksen sisällä. Taustalla järven takana näkyy Stora Enson tehdas.
Varkauden toimipisteen toimittajaksi on nimitetty Tarja Nyyssönen, joka on työskennellyt Ylessä vuodesta 2005 lähtien. Kuva: Jarkko Riikonen / Yle
Keijo Salokangas
Avaa Yle-sovelluksessa

Yle avaa uuden toimituksen Varkauteen. Marraskuun lopulla Kauppakadulla avattavassa toimipisteessä työskentelee yksi toimittaja.

Vastaavat paikallistoimitukset avattiin keväällä Jämsään ja Raumalle. Ylellä on vastaavanlaiset pienet 1–3 toimittajan paikallistoimitukset myös Kuusamossa ja Savonlinnassa.

– Haluamme lisätä entisestään alueellista läsnäoloamme avaamalla myös pienempiä paikallistoimituksia. On erittäin tärkeää, että koko Suomi kuuluu ja näkyy Ylen uutisissa, sanoo Ylen aluetoiminnan päällikkönä joulukuussa aloittava Karri Lehtiö.

Paikallistoimituksen toimittajaksi on nimitetty Tarja Nyyssönen, joka on työskennellyt aiemmin Ylen Mikkelin ja Lappeenrannan toimituksissa. Hänen työkenttäänsä kuuluvat Varkauden lisäksi lähikunnat ja kaupungit. Varkauden keskeinen sijainti antaa mahdollisuuden toimittajan liikkumiseen Itä-Suomen kolmen maakunnan reuna-alueilla.

Ylen uutis- ja ajankohtaistoimintaan kuuluu kymmenen suomenkielistä ja yksi saamenkielinen aluetoimitus. Varkaudessa toimitus sijaitsee osoitteessa Kauppakatu 48.

Suosittelemme