Hyppää sisältöön

KuPS luopuu miesten Kakkosen ja naisten Ykkösen sarjapaikoista kohonneiden kustannusten vuoksi

KuPS Akatemia -joukkueiden sopimuspelaajat liittyvät seuran edustusjoukkueisiin. Valmentajat, joilla on sopimus, siirtyvät puolestaan uusiin tehtäviin seurassa.

KuPS naisten edustusjoukkue harjoittelee
KuPS naisten edustusjoukkue harjoittelee Kuopion keskuskentällä syyskuussa. Kuvituskuva. Kuva: Sami Takkinen / Yle
Helmi Nykänen
Avaa Yle-sovelluksessa

Kuopion Palloseura luopuu miesten Kakkosen ja naisten Ykkösen sarjapaikoista. KuPS perustelee tiedotteessaan päätöstä rajallisilla resursseilla sekä sillä, että akatemiatoiminnan kustannukset ovat kohonneet saavutettavaan hyötyyn nähden.

Miesten puolella KuPS Akatemia sijoittui Kakkosen C-lohkossa yhdeksänneksi ja naiset kolmanneksi Ykkösen alemmassa loppusarjassa.

KuPS Akatemia -joukkueiden sopimuspelaajat siirtyvät seuran edustusjoukkueisiin ja valmentajat, joilla on sopimus, uusiin tehtäviin seurassa.

Jatkossa Kuopion Palloseuran pelaajapolku käsittää kaikki ikäluokat alkaen 2–4-vuotiaista aina poikien P20 ja tyttöjen T18 joukkueisiin saakka. Joukkueiden toiminnasta vastaa Juniori KuPS.

KuPS pelaajapolun korkein aste on jatkossakin miesten Veikkausliigan ja naisten Kansallisen Liigan edustusjoukkueet, joiden toiminnasta vastaa KuPS Oy.

Suosittelemme