Hyppää sisältöön

Poliisi vaatii yhtä vangittavaksi Puotilan epäillystä murhasta

Ampumavälikohtaus tapahtui Helsingin Puotilan venesataman lähettyvillä keskiviikkona.

Poliisiautoja Meripellontiellä Helsingin Puotilassa.
Tämänhetkisten tietojen mukaan kyseessä oli kahden henkilön välinen tapahtuma. Tapahtumapaikalla oli myös sivullisia. Kuva: Jussi Nukari / Lehtikuva
Don Lehtinen
Avaa Yle-sovelluksessa

Keskusrikospoliisi vaati huomenna lauantaina Helsingin käräjäoikeudessa vangittavaksi yhtä henkilöä todennäköisin syin murhasta epäiltynä. Epäilty murha tapahtui keskiviikkona Helsingin Puotilassa.

Epäilty on vuonna 1968 syntynyt mies ja uhri vuonna 1988 syntynyt mies. Tapausta tutki aiemmin Helsingin poliisi, mutta vastuu esitutkinnasta siirtyi KRP:lle vain päivä ampumavälikohtauksen jälkeen.

Ampuminen tapahtui Puotilassa sijaitsevan grillin läheisyydessä Meripellontiellä. Epäilty otettiin kiinni pian ampumisen jälkeen. Poliisi on kertonut, että kiinniotto tapahtui rauhallisesti.

Helsingin poliisilaitokselta kerrottiin aiemmin Ylelle, että sillä on epäilyjä motiivista, mutta niistä ei voida vielä kertoa julkisuuteen.

Enemmän aiheesta:

Miehen kuolemaan johtanutta Puotilan ammuskelua tutkitaan nyt murhana – poliisi tutkii, ampuiko epäilty uhria autosta vai ulkona kadulla

Yksi kuoli ampumavälikohtauksessa Puotilassa – kuolinviestin vieminen hidasti tiedottamista

Puotilan ampumavälikohtaus siirtyy KRP:n tutkittavaksi – tapauksessa ”suunnitelmallisuuteen viittaavia yksityiskohtia”

Suosittelemme