Hyppää sisältöön

Riven pistarit jatkuvat! Vastaa kymmeneen kiperään kysymykseen ja kysy itse Riveltä, mitä haluat

Jalkapallon MM-kisojen ajan sunnuntaisin ilmestyvä tietovisailu haastaa kovimmatkin jalkapallotietäjät. Tässä on Riven pistarien toinen painos.

Markku Kanerva haastaa sinut kymmenellä jalkapalloaiheisella kysymyksellä. Kuva: Jukka Lintinen

Ylen asiantuntijana jalkapallon MM-kisoissa toimivalla Markku ”Rive” Kanervalla on opettajan koulutus. Nyt on aika panna jalkapallotietoutesi testiin Riven pistareissa.

Tietokilpailussa vastataan kymmeneen jalkapalloaiheiseen monivalintakysymykseen. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja.

Riven pistarit ilmestyy joka sunnuntai MM-kisojen ajan lukuun ottamatta finaalipäivää. Kisojen aikana ilmestyy siis neljä tietovisaa. Tämä on pistarien toinen osa.

Voit osallistua jokaiseen visaan vain kerran. Osallistuminen vaatii Yle-tunnuksen.

Mikä askarruttaa jalkapallomaailmassa? Mitä olet aina halunnut kysyä Riveltä? Visan lopuksi voit lähettää oman kysymykseksi Rivelle, joka vastaa niihin Ylen MM-studiossa.

Yle ei lähetä Qatariin urheilusta raportoivia toimittajia, selostajia tai asiantuntijoita. Paikalla ovat Ylen ulkomaantoimittaja Sampo Vaarakallio ja Svenska Ylen toimittaja Sebastian Backman, jotka raportoivat yhteiskunnallisesta näkökulmasta.

Suosittelemme sinulle