Hyppää sisältöön

Poliisi jatkaa Loimaalla kaksi uhria vaatineen kuolonkolarin tutkintaa – valvontakameroiden tallenteista odotetaan apua tutkintaan

Kuljettajan hallinnasta lähtenyt henkilöauto törmäsi lauantaina varastohallin seinään ja leimahti palamaan. Turmaa edelsi poliisin mukaan kova tilannenopeus.

Onnettomuuspaikalle oli sunnuntaina tuotu kynttilöitä. Kuva: Kimmo Gustafsson / Yle

Lounais-Suomen poliisi jatkaa Loimaalla viikonloppuna tapahtuneen kuolonkolarin tutkintaa. Tapahtuneessa kuoli kaksi nuorta aikuista.

Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, törkeänä kuolemantuottamuksena ja kuolemansyyntutkintana.

Poliisin mukaan henkilöauto törmäsi varastorakennuksen seinään ja syttyi palamaan. Poliisi epäilee, että törmäystä edelsi suuri tilannenopeus.

Onnettomuus tapahtui Hannunkadun ja Varastokujan risteyksessä. Seuraavaksi poliisi puhuttaa asianosaisia ja yrittää hankkia valvontakameratallenteita onnettomuutta edeltäneistä hetkistä.

– Poliisi on puhuttanut uhrien ystäviä, tuttavia ja perheenjäseniä sekä paikalla olleita henkilöitä. Pyrimme saamaan kokonaiskuvan tapahtumien kulusta, rikoskomisario Valtteri Kemppi kertoo.

Valvontakameratallenteita pitäisi olla alueelta saatavilla runsaasti, sillä onnettomuus tapahtui teollisuuskiinteistöjen alueella.

– Viikonloppuna tallenteiden saaminen on yleisesti ottaen hankalaa, mutta nyt alkuviikolla alueelta toivottavasti saadaan tallenteita, Kemppi toteaa.

Tutkinnan kestosta Kemppi ei osaa vielä sanoa tarkemmin.

Nuorille kuljettajille on tapahtunut tänä vuonna useampia kolareita.

Lisää aiheesta:

Viikonloppu oli synkkä liikenteessä – kuusi ihmistä on kuollut

Nuoria kuolee Suomen liikenteessä enemmän kuin muissa maissa – poliisi lisää valvontaa viikonloppuöihin

Suosittelemme sinulle