Hyppää sisältöön

Poliisi käynnisti maastoetsinnät kadonneen lapualaispojan löytämiseksi

Pohjanmaan poliisi kehottaa lapualaisia tutkimaan etenkin vähällä käytöllä olevat kiinteistöt vihjeiden löytämiseksi. Nuori poika on ollut kateissa jo yli kaksi viikkoa.

Poliisit ajoharjoituksissa Polamkissa.
Kuva: Jani Aarnio / Yle
Elina Niemistö

Poliisi on tänään käynnistänyt maastoetsinnät kadonneen lapualaispojan löytämiseksi. Alaikäinen poika on ollut nyt kadoksissa yli kaksi viikkoa.

Rikoskomisario Harri Teivaanmäki Pohjanmaan poliisista kertoo, että varmoja havaintoja ei tässä välissä ole saatu, joten nyt haravoidaan vielä tarkoin alue, jossa kadonnut on viimeksi nähty.

Teivaanmäki kehottaakin lapualaisia tarkistamaan omistamansa kiinteistöt.

– Olisi toivottavaa, että Lapuan taajama-alueella asuvat tutkisivat omistamansa, vähällä käytöllä olevat kiinteistöt. Jos siellä on jotain poikkeavaa, vaatteita tai muuta sellaista, niin heti ilmoitus poliisille.

Edelleenkään poliisi ei epäile katoamiseen liittyvän rikosta.

Lue myös: Kadonneen lapualaispojan etsinnässä ei vielä ratkaisevaa vihjettä

Kadonneesta pyydetään yhä havaintoja Pohjanmaan poliisilaitoksen vihjenumeroon 0295 415 501 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi

Kateissa oleva on poliisin mukaan 165-senttinen ja hoikka. Oikeassa poskessaan hänellä on luomi. Katoamishetkellään hänellä saattoi olla päällään huppari, jossa lukee punaisella Hoodrich ja jaloissaan mustat Nike-merkkiset kengät.

Suosittelemme sinulle