Hyppää sisältöön

Yhdeksän Raskasta joulua -konserttia järjestetään vielä, tusina peruuntui – lippurahoja voi vaatia takaisin konkurssipesältä

Raskasta joulua -kiertueen konsertteja on peruttu tapahtumajärjestäjän RH Entertainmentin konkurssin vuoksi.

Raskasta joulua -konsertteja on jouduttu perumaan tapahtuman järjestäjän hakeuduttua konkurssiin. Kuva: Jaakko Manninen

Yhdeksän jäljellä olevaa Raskasta joulua -konserttia saadaan järjestettyä, tapahtuman Facebook-sivuilla kerrotaan (siirryt toiseen palveluun). Joululauluja esitetään raskaammin sovitettuina versioina yhden tai useamman konsertin verran vielä Oulussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Mikkelissä, Jyväskylässä, Turussa ja Tampereella.

Sen sijaan Joensuun, Porin, Helsingin, Ylivieskan, Salon, Espoon, Kuopion, Kouvolan, Lappeenrannan, Kotkan ja Rauman Raskasta joulua -konsertit on peruttu. Osa konserteista on peruttu jo aiemmin.

Raskasta joulua -musiikkiprojektin perustanut, kitaristi Erkka Korhonen kommentoi Facebookissa, että tapahtuman taustajoukot tekivät kaikkensa, jotta mahdollisimman moni konsertti toteutuisi.

– Olo on helpottunut kaiken tämän sekaannuksen jälkeen, vaikka valitettavan monta konserttia jääkin soittamatta ja se tietysti tuntuu epäreilulta, Korhonen sanoo.

Tapahtuman järjestäjä RH Entertainment hakeutui konkurssiin marraskuussa. Peruuntuviin konsertteihin lipun ostaneet voivat vaatia rahojaan takaisin RH Entertainmentin konkurssipesältä. Tästä jutusta voit lukea lisää siitä, miten ostetuista lipuista voi saada korvauksen:

Monen lippurahat ovat vaarassa ison keikkajärjestäjän konkurssin takia – ”Nopeasti asia ei tule selviämään”, sanoo asianajaja

Suosittelemme sinulle