Hyppää sisältöön

Sebastian Aho kahmi syöttöpisteitä – Kaapo Kähkönen torjui ensimmäisen nollapelinsä uudessa seurassaan

Sebastian Aho ja suomalaismaalivahdit olivat vireessä yön NHL-kierroksella. Mikael Granlund oli mukana alustamassa Nashvillen ratkaisumaalia.

Viime kaudella Minnesotasta San Jose Sharksiin siirtynyt Kaapo Kähkönen torjui ensimmäisen nollapelinsä nykyisessä seurassaan, kun San Jose voitti Montrealin 4–0. 26-vuotias suomalaisvahti ennätti kiekon eteen 28 kertaa. Nollapeli oli Kähköselle uran kolmas.

San Jose on Tyynenmeren divisioonassa toiseksi viimeisenä.

Myös Kähköstä vuoden vanhempi Juuse Saros oli maalitolppien välissä vireessä. Kauden kahdeksannen voittonsa ottanut Saros torjui 34 kertaa, kun kantrijoukkue kaatoi Anaheim Ducksin jatkoajalla maalein 2–1.

Nashvillen Mikael Granlund oli alustamassa sveitsiläispakki Roman Josin ratkaisumaalia. Granlund on tehoillut 21 otteluun kaksi maalia ja 16 pistettä.

Sebastian Aho kunnostautui syöttelijänä, kun suomalaishyökkääjän edustama Carolina Hurricanes voitti vieraskaukalossa Pittsburgh Penguinsin jatkoajan jälkeen maalein 3–2. Aho oli alustamassa Martin Necasin ja Andrei Svetshnikovin osumia. Voittomaalista vastasi puolustaja Brett Pesce.

Carolinan ykkössentterinä pelaava Aho on nakuttanut tällä kaudella 23 peliin tehot 9+16.

Kaapo Kähkönen torjui 28 kertaa. Kuva: Getty Images

Suosittelemme sinulle