Hyppää sisältöön

Selviätkö tästä kiperästä MM-visasta? Vastaa Riven pistareihin ja voit voittaa tuotepalkinnon – voit myös laittaa oman kysymyksesi Rivelle

MM-kisojen aikana sunnuntaisin ilmestyvä tietovisailu haastaa kaikkein kovimmatkin jalkapallotietäjät. Nyt on vuorossa neljäs ja viimeinen painos.

Kuva: Jukka Lintinen
Yle Urheilu

Ylen asiantuntijana jalkapallon MM-kisoissa toimivalla Huuhkajien päävalmentajalla Markku ”Rive” Kanervalla on opettajan koulutus. Nyt on aika panna jalkapallotietoutesi testiin Riven pistareissa.

Tietokilpailussa vastataan kymmeneen jalkapalloaiheiseen monivalintakysymykseen. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja.

Riven pistarit ilmestyy joka sunnuntai MM-kisojen ajan lukuun ottamatta finaalipäivää. Kisojen aikana ilmestyy siis neljä tietovisaa.

Voit osallistua jokaiseen visaan vain kerran. Osallistuminen vaatii Yle-tunnuksen.

Visan lopuksi voit myös lähettää oman kysymykseksi Rivelle, joka vastaa niihin Ylen MM-studiossa.

Visan alta löydät myös Tiedetripin tuoreen jakson, jossa pohdittiin valmentajalegenda Carlo Ancelottin salaisuutta. Ancelotti on ainoa valmentaja maailmassa, joka on johdattanut neljä eri pelaaja maailman parhaan jalkapalloilijan palkinnon, Kultaisen pallon, voittoon.

Suosittelemme sinulle