Hyppää sisältöön

Hanna-Mari Soini on Vaasan yliopiston markkinointi- ja viestintäjohtaja

Soini siirtyy Vaasan yliopistoon Wärtsilästä, missä hän on toiminut viestintäjohtajana.

Vaasan yliopisto
Markkinointi- ja viestintäpäällikön tehtävässä painottuvat Vaasan yliopiston profiilin ja brändin vahvistaminen kansallisesti ja kansainvälisesti. Kuva: Hans-Mikael Holmgren / Yle
Ulla Kuivasmäki

Valtiotieteiden maisteri Hanna-Mari Soini on valittu Vaasan yliopiston markkinointi- ja viestintäjohtajaksi. Soini aloittaa työnsä 9. tammikuuta 2023.

Hän tulee Vaasan yliopistoon Wärtsilä Finland Oy:stä, jonka viestintäjohtajana hän on toiminut vuodesta 2018 lähtien.

Aiemmin Soini on toiminut erilaisissa markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä Wärtsilän lisäksi muun muassa EPV Energia -konsernissa ja Taloudellisessa tiedotustoimistossa.

– Hanna-Mari Soini on kovan luokan markkinoinnin ammattilainen, jota Vaasan yliopisto nyt tarvitsee suuntautuessaan vahvasti kansainvälisille markkinoille niin opiskelijarekrytoinnissa kuin tutkimuksessakin. Lisäksi monikanavainen markkinointi ja viestintä hyötyvät osaamisesta, jota Soini tuo yliopistolle, sanoo yliopiston tiedotteessa rehtori Jari Kuusisto.

Soinin tehtävässä painottuvat Vaasan yliopiston profiilin ja brändin vahvistaminen kansallisesti ja kansainvälisesti, yliopiston kokonaisvaltainen markkinoinnin kehittäminen sekä yliopiston tutkimusviestinnän edistäminen ja työnantajamielikuvan rakentaminen.

Suosittelemme sinulle