Hyppää sisältöön

Poliisi vapautti Myyrmäen postimurhasta epäillyn 19-vuotiaan miehen, joka ilmoittautui itse poliisille

Tutkinnan perusteella miestä ei ole syytä epäillä rikoksesta, vaikka hän ilmoittautui poliisille itse.

Poliisi tutkii Myyrmäentie 6 D:n edustalla 17. marraskuuta tapahtunutta väkivallantekoa murhana. Kuva: Rosa Lehtokari / Yle
Don Lehtinen

Itä-Uudenmaan poliisi on vapauttanut Myyrmäessä tapahtuneesta postinjakajan murhasta vangitun miehen. Poliisin mukaan tutkinnan perusteella vuonna 2002 syntynyttä henkilöä ei ole syytä epäillä rikoksesta.

Henkilö vangittiin torstaina 1. joulukuuta sen jälkeen kun hän ilmoittautui itse poliisille ja kertoi syyllistyneensä tekoon. Hänet vapautettiin tänään maanantaina.

Poliisin kuulustelujen ja teknisen näytön perusteella epäilty ei liity asiaan, vaan tunnustus perustuu mediasta saatuihin tietoihin.

Rikoskomisario Tero Tyynelä kertoi torstaina Ylelle, että epäillyn oma kertomus ei näin vakavassa jutussa riitä näytöksi, vaan tarvitaan muutakin näyttöä.

Poliisin mukaan uhriin kohdistettiin raakaa ja julmaa väkivaltaa, ja hän kuoli saamiinsa vammoihin myöhemmin sairaalassa.

Poliisi jatkaa murhan tutkintaa ja pyytää edelleen (siirryt toiseen palveluun) yleisöltä vihjeitä ja havaintoja rikokseen epäillystä henkilöstä.

Suosittelemme sinulle