Hyppää sisältöön

SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen purki tuntojaan kirjoittamalla joukkueen rökäletappiosta somessa: ”Anteeksiantamatonta”

SaiPa hävisi kotiottelussa HPK:lle maalein 2–8. Markkasen mukaan niin johdon kuin pelaajien on huolehdittava siitä, ettei keskiviikon esitys toistu.

Liiga-SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen pitää joukkueen keskiviikkoista esitystä anteeksiantamattomana. SaiPa hävisi HPK:lle kotiottelussa maalein 2–8. Arkistokuva. Kuva: Ville Toijonen / Yle
Riitta Väisänen

Liiga-SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen on avautunut tunnoistaan joukkueen keskiviikkoisen rökäletappion jälkeen.

SaiPa hävisi kotiottelussa Lappeenrannassa HPK:lle maalein 2–8. Se oli joukkueelle kauden rumin kotitappio.

– Joukkueemme eilinen esitys 7.12.2022 oli anteeksiantamatonta. Se on tapahtunut tosiasia, eikä sitä pääse karkuun. Käymme läpi asioita ja viimeaikaisia tapahtumia juurta jaksaen, niin kuin aina. Aikaa on kulunut reilu viikko, kun kuljimme voittoputkessa ja kaikki näytti paremmalta, Markkanen kirjoittaa seuran Facebook-sivulla torstaina julkaistussa kirjoituksessa (siirryt toiseen palveluun).

Markkasen mukaan niin johdon kuin pelaajien on huolehdittava siitä, ettei keskiviikon esitys toistu.

– Pelaajien ja kaikkien meidän tehtävänämme on laittaa itsemme likoon joka päivä, se osoittaa kunnioitusta seuraa ja sen kannattajia kohtaan, Markkanen kirjoittaa.

Hän vetoaa myös kannattajiin.

– Myös kannattajat punnitaan vaikeina aikoina, nyt teitä tarvitaan enemmän kuin koskaan!

Viides peräkkäinen tappio

Keskiviikon tappio oli sarjajumbo SaiPalle viides peräkkäinen.

Nykyinen tappioputki lähti liikkeelle kauden rumimmasta tappiosta puolitoista viikkoa sitten, kun Ilves löylytti Tampereella maalein 8–1.

SaiPan päävalmentaja Ville Hämäläinen pyysi katsojilta anteeksi ottelun jälkeen järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

– Pyydän anteeksi jokaiselta, joka tuli tänne. Meidän suoritus ei ollut lähelläkään sitä, mitä haettiin. Kannan vastuun tästä, että emme pystyneet valmistamaan joukkuetta millään tavalla. Olen erittäin pahoillani kaikille katsojille, Hämäläinen totesi lehdistötilaisuudessa.

Hämäläinen myönsi, että joukkueen tila on tällä hetkellä aika vaikea.

– Ei pitäisi olla mitään suurta kriisiä, mutta valmennus, joukkue, pelaajat ja huoltajat ovat kaikki samassa veneessä. Tämän illan suoritus oli anteeksiantamaton, Hämäläinen sanoi.

Suosittelemme sinulle