Hyppää sisältöön

Laajan liikejohdon kokemuksen omaava Johan Westermarck valittiin Bittiumin uudeksi toimitusjohtajaksi

Oululaisyhtiön nykyinen toimitusjohtaja Hannu Huttunen ilmoitti lokakuun puolivälissä jättävänsä tehtävän. Hän jatkaa pestissä maaliskuun loppuun, ja sen jälkeen vielä hallituksen neuvonantajana.

Johan Westermarck
Johan Westermarc kuvattuna joulukuussa 2017. Kuva: Yle/Moa Mattfolk
Hanna Holopainen
Avaa Yle-sovelluksessa

Oululaisen Bittium Oyj:n uutena toimitusjohtajana aloittaa Johan Westermarck (KTL, DI) huhtikuun 2023 alussa.

Nimityksen teki Bittiumin hallitus.

Hallituksen puheenjohtaja Erkki Veikkolainen toteaa yhtiön tiedotteessa, että Westermarck on erittäin kokenut, pitkän kansainvälisen taustan omaava johtaja.

Westermarck on viimeksi työskennellyt Citec Groupin toimitusjohtajana. Hänellä on laaja kokemus liiketoiminnan eri johtotehtävistä, muun muassa Maintpartner Groupin toimitusjohtajana sekä Eltel Networks Oy:n ja Ahlstöm Machinery Oy:n liiketoimintojen johtotehtävissä.

Bittiumin nykyinen toimitusjohtaja Hannu Huttunen ilmoitti lokakuun puolivälissä jättävänsä tehtävänsä. Hänen pestinsä loppuu 31. maaliskuuta 2023. Huttunen jatkaa Bittiumin hallituksen neuvonantajana vielä ensi vuoden loppuun.

Bittium Oyj on erikoistunut turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen. Se kehittää myös terveydenhuollon teknologian tuotteita ja palveluita kardiologian ja neurofysiologian osa-alueilla.

Aiheesta voi keskustella lauantaihin 10. joulukuuta kello 23 asti.

Seuraa mitä lähelläsi tapahtuu. Lue ja katso lisää uutisia Pohjois-Pohjanmaalta

Suosittelemme sinulle