Hyppää sisältöön

Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja kadonneesta naisesta – nähty viimeksi elokuussa Salon Kiikalassa

Helsingin poliisi tiedotti kadonneesta 28-vuotiaasta naisesta jo lokakuussa ja toivoi silminnäkijähavaintoja.

Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja muun muassa Salon Kiikalasta ja Tammelasta 14. elokuuta jälkeiseltä ajalta. Arkistokuva. Kuva: Matias Väänänen / Yle

Helsingin poliisi tutkii epäiltyä henkirikosta, johon liittyen käräjäoikeus vangitsi yhden henkilön viikko sitten perjantaina.

Poliisi kaipaa yleisön apua henkirikoksen selvittämiseen. Havaintoja pyydetään edelleen kadonneesta 28-vuotiaasta naisesta (siirryt toiseen palveluun), josta poliisi toivoi silminnäkijävihjeitä jo aiemmin.

Epäilty henkirikos on tapahtunut elokuun puolivälin jälkeen, kertoo poliisi tiedotteessaan. Poliisi epäilee, että kadonneeksi ilmoitettu nainen on joutunut henkirikoksen uhriksi.

Poliisin mukaan kadonnut henkilö oli nähty viimeksi Salon Kiikalassa 14. elokuuta 2022. Rikoksesta epäilty on tuolloin ottanut naisen kyytiin Kiikalassa. He ovat ajelleet ja leiriytyneet Tammelassa, Keski-Suomessa ja Lapissa. Epäilty ja asianomistaja ovat liikkuneet syrjäisillä alueilla.

Kadonnut henkilö on 165 senttimetriä pitkä ja hän painaa noin 50 kiloa. Hänellä on pitkät, tummat ja suorat hiukset sekä siniset silmät. Häneltä saattaa puuttua hammas ylhäältä edestä tai vasemmasta kulmasta.

Suosittelemme sinulle