Hyppää sisältöön

Porin perussuomalaisista syksyllä erotettujen valtuutettujen uusi osoite on Liike Nyt

Liike Nyt saa valtuustoryhmät sekä Porin kaupunginvaltuustoon ja Satakunnan hyvinvointialueen aluevaltuustoon.

Porin kaupunginvaltuuston kokous 10.10.2022.
Porin kaupunginvaltuusto saa uuden ryhmän. Kuva: Tapio Termonen / Yle
Jenni Joensuu

Porin perussuomalaisista syksyllä erotetut kaupunginvaltuutetut liittyvät Liike Nytiin.

Näin ollen Liike Nyt saa valtuustoryhmät sekä Porin kaupunginvaltuustoon ja Satakunnan hyvinvointialueen aluevaltuustoon.

Siirtyvät valtuutetut ovat Christa Lahto, Niko Viinamäki sekä kaupunginvaltuuston varajäsen Jari Haapaniemi.

– Politiikka tarvitsee uusia liikkeitä ja uutta kulmaa. Vanhat ja pölyttyneet valtarakenteet näkyvät erityisen selvästi myös kunnallispolitiikassa. Lähdemme innolla mukaan rakentamaan uutta tekemistä yhteiseen päätöksentekoomme, sanoo Niko Viinamäki tiedotteessa.

Christa Lahto, Harry Harkimo, Niko Viinamäki ja Jari Haapaniemi.
Christa Lahto, Harry Harkimo, Niko Viinamäki ja Jari Haapaniemi tiedotustilaisuudessa perjantaina Porissa. Kuva: Karri Laihonen

Liike Nytiin nyt siirtyvät valtuutetut erotettiin Porin perussuomalaisista syksyllä, kun nämä äänestivät Porin palloiluhallihanketta vastaan kaupunginvaltuuston äänestyksessä. Hanke on ollut perussuomalaisten tärkeimpiä poliittisia aiheita Porissa.

Asiasta järjestettiin tiedotustilaisuus perjantaina Porin kaupungintalon valtuustosalissa. Paikalla oli myös Liike Nytin puheenjohtaja ja perustaja, kansanedustaja Harry Harkimo.

– Olen hyvin tyytyväinen, että saamme vahvan aseman Porissa ja Satakunnassa. Puolue perustaa uusia yhdistyksiä ympäri Suomea ja samalla halukkaita ensi kevään eduskuntavaalien ehdokkaiksi tulee koko ajan lisää, Harkimo sanoo tiedotteessa.

Kuuntele tästä uusimmat Ylen radiouutiset Satakunnasta

Lue täältä uusimmat Yle Uutiset Satakunnasta

Suosittelemme sinulle