Hyppää sisältöön

Kajaanin epäillyn murhan ja tapon yrityksen syynä näyttäisi olleen kolmiodraama

Poliisin mukaan ulkopaikkakuntalainen mies haavoitti asunnossa asunutta miestä ja ampui sitten pariskunnan naisen ja itsensä. Poliisin tietojen mukaan epäilty oli naisen kanssa parisuhteessa.

Video otettu tekopaikan läheisyydestä sunnuntaina.
Tanja Heikkonen

Poliisi epäilee 40-vuotiaan miehen ampuneen asukkaan ja sen jälkeen itsensä yksityisasunnossa Kajaanissa. Asunnossa asunut mies loukkaantui.

Poliisi sai hälytyksen hätäkeskuksen kautta sunnuntaiaamuna, sen mukaan ilmoittajaa uhataan aseella yksityisasunnossa Purolan kaupunginosassa.

Poliisin ollessa matkalla kohteeseen hätäkeskukseen tuli uusi ilmoitus, jonka mukaan kohteessa ammutaan. Poliisi löysi yksityisasunnosta kaksi kuollutta ja yhden loukkaantuneen henkilön. Tekovälineenä oli käytetty ampuma-asetta.

Poliisi on esitutkinnassa saanut selville, että epäilty ja uhrit tunsivat toisensa. Asunnossa asuivat vuonna 1994 syntynyt kajaanilainen nainen ja hänen vuonna 1989 syntynyt kajaanilainen miespuolinen ystävänsä.

Epäilty on vuonna 1982 syntynyt ulkopaikkakuntalainen mies. Hän haavoitti ensin ampumalla asunnossa asunutta miestä. Sen jälkeen epäilty oli ampunut asunnossa asuneen naisen ja sitten itsensä.

Poliisin tietojen mukaan epäilty ja nainen olivat parisuhteessa, ja esitutkinnan perusteella teon motiivina on ollut mustasukkaisuus.

Rikosnimikkeet ovat esitutkinnassa tarkentuneet murhaksi ja tapon yritykseksi. Poliisi tutkii tapausta myös kahtena kuolemansyyntutkintana. Se ei tiedota asiasta enempää eikä avaa tarkempia tekoon liittyviä yksityiskohtia.

Suosittelemme sinulle