Hyppää sisältöön

Kuusi hakijaa eteni haastatteluihin Siilinjärven kunnanjohtajahaussa: joukossa Pohjois-Savossa tunnettuja nimiä, kuten Lapinlahden kunnanjohtaja

Nykyinen Siilinjärven kunnanjohtaja Vesa Lötjönen on eläköitymässä.

Siilinjärven kunnanjohtaja Vesa Lötjönen vuonna 2017.
Arkistokuva Siilinjärven kunnanjohtajasta Vesa Lötjösestä. Kuva: Toni Pitkänen / Yle
Meri Remes

Siilinjärven uuden kunnanjohtajan valinta etenee, sillä valintaryhmä on päättänyt kutsua haastatteluihin kuusi henkilöä. He ovat Janne Airaksinen, Toni Auvinen, Petteri Ristikangas, Sabah Samaletdin, Terho Savolainen ja Tiina Veijola.

Moni haastatteluun kutsutuista on jo Pohjois-Savon alueella tunnettuja nimiä. Petteri Ristikangas on Siilinjärven nykyinen talousjohtaja. Toni Auvinen on aiemmin toiminut Tuusniemen kunnanjohtajana ja Janne Airaksinen on Lapinlahden kunnanjohtaja. Terho Savolainen puolestaan työskentelee nyt Iisalmen kaupungin elinkeinojohtajana. Tiina Veijola taas toimii Siilinjärven kunnan henkilöstöjohtajana.

Muista hakijoista Sabah Samaletdin toimii Espoon kaupungin hyvinvointijohtajan viransijaisena.

Kunnanjohtajan haastattelut pyritään toteuttamaan joulun välipäivinä, 28. ja 29. joulukuuta.

Nykyinen Siilinjärven kunnanjohtaja Vesa Lötjönen on jäämässä eläkkeelle ensi vuoden elokuussa. Hän jää tammikuussa vuosilomalle. Sijaisena toimii talousjohtaja Petteri Ristikangas heinäkuun loppuun saakka tai siihen saakka, että uusi kunnanjohtaja aloittaa tehtävässä.

***

Korjattu uutiseen 20.12.2022 kello 14.21 Tiina Veijolan työskentelypaikkakunta ja muokattu leipätekstiä. Veijola työskentelee Siilinjärvellä, ei Kajaanissa.

Suosittelemme sinulle