Hyppää sisältöön

Ranualainen sisustusliike Veke laajentaa Turun seudulle

Yrityksen tavoitteena on kasvaa yhdeksi maan suurimmista huonekaluja myyvistä yrityksistä. Yritys saa rahoitusta laajenemiseen pääomasijoittaja Senticalta, josta on tullut osaomistaja.

Veken Kaluste Oy:n Ranuan keskusvarasto
Kalustemyyjä Veke rakentaa uuden myymälän, vaikka suurin osa sen myynnistä tulee verkkokaupasta. Kuva: Veken Kaluste Oy
Marjukka Talvitie

Ranualaistaustainen huonekaluketju Veke laajentaa ja rakentaa ensi kesänä myymälän Turun seudulle Raisioon. Sen valmistuttua yrityksellä on viisi liiketilaa. Muut liiketilat ovat Rovaniemellä, Oulussa, Tampereella ja Vantaalla.

Yrityksen tavoitteena on kasvaa yhdeksi maan suurimmista huonekaluja ja sisustustuotteita myyvistä yrityksistä. Yli 60 prosenttia yrityksen myynnistä tulee verkkokaupasta. Tiedotteessaan yritys perustelee uutta myymälää sillä, että moni haluaa kokeilla varsinkin sohvia ja sänkyjä ennen ostopäätöstä.

Veken tavoitteena on avata myymälät suurimpiin asutuskeskuksiin. Yrityksen liikevaihto oli viime vuonna 31 miljoonaa euroa.

Viime kesänä yritys aloitti myös huonekalujen valmistamisen Ranualla. Yritys saa rahoitusta laajenemiseen pääomasijoittaja Senticasta, josta on tullut osaomistaja.

Enemmän aiheesta:

Huonekalukauppa kävi kuumana koronasta huolimatta: Veken Kaluste yli kaksinkertaisti liikevoittonsa ja palkkasi yli 30 uutta työntekijää

Verkkokauppa kasvaa: Veken Kaluste laajensi logistiikkakeskusta Ranualla

Lue lisää Lapin uutisia. Kuuntele ja katsele sisältöjämme Yle Areenassa.

Suosittelemme sinulle