Hyppää sisältöön

TS: Rafkinit ostivat konkurssiin menneen Pizzeria Denniksen brändin takaisin itselleen

Dennis Rafkin luopui pizzerian omistuksesta vuonna 2008 ja hänen poikansa Kim Rafkin vuonna 2014. Pizzeria ajautui konkurssiin viime marraskuussa.

Pizza lautasella
Pitseria Dennis on tullut tunnetuksi Turussa myös omista nimikkopitsoistaan. Tässä kuyvassa jalkapalloilija David Beckhamille tehty pizza vuonna 2010. Kuva: Jussi Nukari / Lehtikuva
Eino Kossila
Avaa Yle-sovelluksessa

Entinen Pizzeria Denniksen omistaja Kim Rafkin on vahvistanut Turun Sanomille ostaneensa takaisin marraskuussa konkurssiin menneen Pizzeria Denniksen.

Turun Sanomien mukaan omistuspapereita on allekirjoitettu osittain nykyisen ravintolan omistajan kanssa.

Kim Rafkin kertoo lehdelle, ettei ravintolan uuden tulemisen ajankohta ole vielä tiedossa. Kim Rafkinin mukaan tarkoituksena on palauttaa pizzeria takaisin aikaan ennen vuotta 2014.

– Me kuulumme Turkuun, me rakastamme Turkua ja nyt teemme vain tämän Turun ravintolan. Ei mikään moderni, vaan nimenomaan vanhanaikainen Dennis, mikä se oli, Dennis Rafkin kertoo.

Pizzerian alkuperäinen yrittäjä Dennis Rafkin luopui osuudestaan vuonna 2008 ja hänen poikansa Kim vuonna 2014.

Uuden omistajan aikana yritys ajautui lopulta konkurssiin.

Dennis Rafkin kertoi Ylelle pian konkurssiuutisen jälkeen marraskuussa aikovansa käydä poikansa Kim Rafkinin kanssa keskustelua ravintolan ostamisesta takaisin.

Lisää aiheesta:

TS: Rafkinit ostivat pizzeria Denniksen konkurssipesältä, tuotemerkki ja nimi on jo palannut takaisin kotiin: "Ei niin simppeliä kuin kuviteltiin"

Dennis-pitseriaketju hakeutuu konkurssiin – Turun ravintolan ovet suljetaan tiistaina

Dennis Rafkin harmittelee Dennis-pitserioiden konkurssia ja miettii avaavansa ravintolan Turkuun: ”Jos en saa käyttää nimeäni, ei kiinnosta”

Suosittelemme sinulle