Hyppää sisältöön

Kajaanin Hokin loukkaantumisten sävyttämä syyskausi päättyi neljään perättäiseen voittoon

Kuuden loukkaantuneen runkopelaajan jättämästä vajeesta kärsivä Hokki toivoo kotiotteluihin kuudetta kenttäpelaajaa eli yleisöä.

Silmälasipäinen mies seisoo jääkiekkomaalien vieressä. Hänellä on päällään sininen paita, jossa on jääkiekkojoukkueen logo.
Pasi Räsäsnen mukaan Hokki kartoittaa pelaajia kevätkaudeksi. Kuva: Arto Loukasmäki / Yle
Tanja Heikkonen

Hokki vei viime perjantaina syyskauden viimeisen pelinsä Iisalmen Peli-Karhuja vastaan luvuin 7–4.

Loukkaantumisista koko syyskauden kärsinyt joukkue katkaisi pitkään jatkuneen tappioputkensa juuri ennen syyskauden loppua. Hokki voitti viimeiset neljä ottelua.

Päävalmentaja Pasi Räsänen summaa syyskautta Hokin sivuilla. (siirryt toiseen palveluun)

– Sarjaohjelma on ollut meille suotuisa ajatellen loukkaantumisia. Kevätkaudella otamme muut kiinni pelimäärissä, Räsänen kuittaa.

Räsäsen mukaan valmennus haluaisi aina paikkaajia loukkaantuneiden tilalle.

– Pelaajamarkkinat ovat olleet niukat ja lainapelaajiakin on ollut tosi vähän tarjolla. Tälläkin hetkellä kartoitamme pelaajia kevätkaudeksi meille, sillä loukkaantumistilanne näyttää pahalta. Meiltä on tätä katsausta kirjoittaessa poissa kuusi runkopelaajaa, Räsänen kirjoittaa.

Hokin pelit jatkuvat tällä viikolla kolmen pelin tahdilla, tiistaina on vuorossa kotiottelu. Räsänen vetoaakin, että nyt kevätkaudella tarvitaan myös kuudetta kenttäpelaajaa eli yleisöä.

Räsänen arvioi, että loukkaantuneista pelajista Valtteri Niemi voi palata tammikuun puolivälissä, Arttu Nevasaari helmikuun alussa ja Patrik Forsberg helmikuun lopussa. Risto Mattilan, Christoffer Seppelinin ja Jesper Henrikssonin kohdalla paluuaika on vielä kysymysmerkki.

Hokki on tällä hetkellä runkosarjan 11.

Aiheesta voi keskustella 3. tammikuuta kello 23 asti.

Lue lisää Kainuun uutisia Yle Uutisten netissä.

Suosittelemme sinulle