Hyppää sisältöön

Lahden Pysäköinti oy sai uuden toimitusjohtajan

Eeva Jauro siirtyy Lahden Pysäköinnin toimitusjohtajaksi Colliers Finlandin kauppakeskusliiketoiminnan johtajan tehtävistä. Aiemmin hän on ollut Lahden Anttilan tavaratalon johtajana.

Autoja pysäköitynä parkkihalliin
Lahden Pysäköinti oy:n edellinen toimitusjohtaja Sari Alén jätti tehtävänsä yllättäen viime syyskuussa. Kuva: Sini Ojanperä / Yle
Marjo Pirilä

Eeva Jauro on nimitetty Lahden Pysäköinti Oy:n toimitusjohtajaksi 1.3.2023 alkaen. Jaurolla on kokemusta myynnin, asiakkuuksien, henkilöstötyytyväisyyden ja erilaisten kaupallisten kiinteistöjen johtamisesta ja kehittämisestä.

Hän siirtyy Lahden Pysäköinnin toimitusjohtajaksi Colliers Finlandin kauppakeskusliiketoiminnan johtajan tehtävistä. Aiemmin hän on toiminut Lahden Anttilan tavaratalojohtajana vuosina 2002–2007.

Lahden Pysäköinti oy:n edellinen toimitusjohtaja Sari Alén jäi pois tehtävästään yllättäen syyskuussa. Etelä-Suomen sanomien (siirryt toiseen palveluun) mukaan työsopimus ei purkautunut yhteisestä päätöksestä.

Lahden Pysäköinti Oy on tulevaisuudessa suurien muutosten edessä. Yhtiölle valmistuu lähivuosina uusia pysäköintilaitoksia, sillä rakenteilla olevan Ranta-Kartanon pysäköintilaitoksen lisäksi suunnitteilla ovat mm. matkakeskuksen liityntäpysäköinti. Myös sähkö- ja hybridiautojen yleistyminen tuovat investointipaineita yhtiölle.

Seuraa Päijät-Hämeen uutisia Yle Areenassa ja Ylen verkossa.

Suosittelemme sinulle