Hyppää sisältöön

Poliisi: Porin perhesurmaaja ehkä hukuttautunut Kokemäenjokeen – kansalaisilta pyydetään havaintoja harmaasta henkilöautosta

Rikoksen selvittämiseksi poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja harmaan henkilöauton liikkeistä uudenvuodenyönä.

Tummia hahmoja sillan alla. Metallinen häkkikärry täynnä tummia kasseja. Talvimaisema.
Poliisi suoritti etsintöjä Porin Linnansillan läheisyydessä. Kuva: Katja Halinen
Kati M. Rantala

Lounais-Suomen poliisi jatkaa uudenvuodenyönä Porissa tapahtuneen epäillyn murhan tutkintaa.

Rikoksen selvittämiseksi poliisi pyytää tiedotteessaan silminnäkijähavaintoja harmaan henkilöauton liikkeistä.

Poliisi ei ole toistaiseksi tavoittanut sunnuntaina Porin Pormestarinluodossa tapahtuneen epäillyn henkirikoksen tekijää.

Poliisi sai sunnuntaina iltapäivällä ilmoituksen yksityisasunnosta löytyneestä kuolleesta henkilöstä. Asunnossa oli tapahtunut perheensisäinen väkivallanteko, jossa keski-ikäisen miehen epäillään surmanneen vaimonsa.

Esitutkinnassa esiin tulleiden seikkojen perusteella poliisi pitää yhtenä vaihtoehtona, että murhasta epäilty mies on surmateon jälkeen hukuttautunut Kokemäenjokeen, tiedotteessa kerrotaan.

Epäillyn löytämiseksi poliisi suorittaa tänään tiistaina etsintöjä Porin Linnansillan alueella yhteistyössä pelastuslaitoksen ja Rajavartiolaitoksen kanssa.

Näitkö harmaata Bemaria uudenvuodenyönä?

Poliisi selvittää epäillyn liikkeitä uudenvuodenyönä.

Poliisi kaipaa yleisöltä silminnäkijähavaintoja harmaasta porrasperäisestä, BMW-merkkisestä henkilöautosta ja sen liikkeistä uudenvuodenyönä noin kello yhden ja aamukuuden välillä.

Havaintoja autosta kaivataan erityisesti Keski-Porin kirkon alueelta, kauppakeskus Puuvillan läheisyydestä sekä Isosannan alueelta.

Henkilöautoon liittyvät havainnot ja tiedot voi toimittaa Lounais-Suomen poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi, WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655 tai soittamalla arkipäivinä (maanantaista perjantaihin) kello 8 ja 16 välisenä aikana Porin poliisiaseman päivystykseen numeroon 0295 449 290.

Suosittelemme sinulle