Hyppää sisältöön

Poliisi löytänyt Porin murhaepäillyn auton, myös käsitys motiivista muotoutumassa

Poliisi ei ole löytänyt murhasta epäiltyä miestä. Poliisi pitää mahdollisena, että hän on hukuttautunut tekonsa jälkeen Kokemäenjokeen.

Poliisitutkinta sillan alla. Talvimaisema aamuhämärässä.
Poliisi on tiistain aikana etsinyt epäiltyä muun muassa Kokemäenjoesta. Kuva: Katja Halinen
Jenni Joensuu

Poliisi jatkaa Porin Pormestarinluodossa epäillyn murhan tutkintaa.

Tiistain aikana poliisi on etsinyt epäiltyä tekijää Kokemäenjoesta. Poliisi vahvisti aamupäivällä, että tekijä on mahdollisesti hukuttautunut Kokemäenjokeen tekonsa jälkeen.

– Tämä on yksi poliisin tutkintalinjoista monien joukossa, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Antti Alitalo.

Poliisi sai sunnuntaina ilmoituksen yksityisasunnosta löytyneestä kuolleesta naisesta. Asunnossa oli tapahtunut perheensisäinen väkivallanteko, jossa keski-ikäisen miehen epäillään surmanneen vaimonsa.

Epäillyn auto löytyi

Poliisi selvittää epäillyn liikkeitä uudenvuodenyönä ja pyytää silminnäkijähavaintoja harmaasta BMW-henkilöautosta noin kello yhden ja aamukuuden välillä.

Havaintoja autosta kaivataan erityisesti Keski-Porin kirkon alueelta, kauppakeskus Puuvillan läheisyydestä sekä Isosannan alueelta.

Auto on tällä hetkellä poliisin hallussa.

– Auto löytyi tältä alueelta, mistä poliisi aiemmin on pyytänyt havaintoja, Alitalo sanoo.

Alitalo kertoo, että poliisilla on käsitys teon motiivista.

– Motiivi vaikuttaisi liittyvän pariskunnan suhteeseen. Tutkinnassa jatketaan laajan ystävä- ja tuttavapiirin kuulemista.

Suosittelemme sinulle