Hyppää sisältöön

Ilkka-konserni osti kaupunkilehti Seinäjoen Sanomat Keskisuomalaiselta

Seinäjoen Sanomat siirtyy tänään tehdyllä liiketoimintakaupalla Ilkka-konserniin. Lisäksi yhtiöt sopivat valtakunnallisesta myyntiyhteistyöstä.

Seinäjoen Sanomat kaupunkilehti
Seinäjoen Sanomat on nyt Ilkka-konsernin toinen Seinäjoella ilmestyvä kaupunkilehti. Kuva: Tuomo Rintamaa / Yle
Tuomo Mäenpää,
Tuomo Rintamaa

Ilkka-konserniin kuuluva I-Mediat Oy on ostanut kaupunkilehti Seinäjoen Sanomat Keskisuomalainen-konsernilta. Seinäjoen Sanomat siirtyy tänään tehdyllä liiketoimintakaupalla Ilkka-konserniin.

Lisäksi yhtiöt sopivat valtakunnallisesta myyntiyhteistyöstä osana Keskisuomalainen-konsernin kaupunkilehtiverkostoa.

– Myyntiyhteistyö kattaa myös Vaasa-kaupunkilehden, joka entisestään laajentaa kaupunkilehtiverkostoamme, Keskisuomalainen Oyj:n konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi toteaa tiedotteessa.

Ilkan media- ja markkinointipalvelujen liiketoimintajohtaja Jarno Puution mukaan liiketoimintakaupalla mahdollistetaan journalististen tuotteiden kehitys alueella myös tulevaisuudessa.

Ilkka Oyj:n toimitusjohtaja Olli Pirhonen kertoo Ylelle, että yhtiö aikoo jatkaa kahden kaupunkilehtensä Eparin ja Seinäjoen Sanomien julkaisemista Seinäjoella ainakin toistaiseksi.

– Aika näyttää, nyt julkaisemme kahta kaupunkilehteä, mutta totta kai toimintaa kehitetään eteenpäin. Painetulle kaupunkilehdelle on edelleen kysyntää markkinoilla. Se tavoittaa tiettyjä kohderyhmiä hyvin, vaikka viime vuosina markkinoinnin kenttä onkin pirstaloitunut ja monenlaista tarjontaa on tullut lisää, Pirhonen sanoo.

Seinäjoen Sanomat ilmoittaa tavoittavansa viikoittain 56 000 lukijaa printissä ja verkossa.

Lue myös:

Kaupunkilehti Seinäjoen Sanomat osaksi Keski-Suomen Mediaa

Artikkelia päivitetty 4.1.2023 klo. 14:06: Vaihdettu kuva ja lisätty Olli Pirhosen kommentti.

Suosittelemme sinulle