Hyppää sisältöön

Kajaanin suurin hotelli avasi ovensa omistajanvaihdoksen jälkeen – hotellinjohtaja: työmatkailu on virkoamassa

Hotel Kajanus siirtyi vuodenvaihteessa osaksi suomalaista Peerâ Hotels & Cottages -ketjua. Hotellinjohtaja Ollis Leppänen on tyytyväinen toiminnan alkuun, majoitusvarauksia on jo tasaisesti.

Hotellijohtaja Ollis Leppänen Peera Kajanuksen vastaanottotiskillä.
Hotellinjohtaja Ollis Leppänen kertoo, että vuoden ensimmäiset päivät kuluivat tiiviisti hotellin tilojen järjestelyissä ja henkilöstön perehdytyksessä. Kuva: Arto Loukasmäki / Yle
Tiia Korhonen

Uudelle omistajalle siirtynyt Hotel Kajanus avasi ovensa majoittujille ja ravintola-asiakkaille viime viikolla.

Hotelli siirtyi osaksi suomalaista perheyritys Peerâ Hotels & Cottages -ketjua vuodenvaihteessa. Vuonna 1986 toimintansa aloittanut hotelli on vuosien varrella ollut muun muassa Lappia- ja Arctia-ketjujen omistuksessa sekä viimeisimpänä osa Scandic Hotels -ketjua.

Kajaanin suurimmassa hotellissa on 181 huonetta ja ravintolassa 200 asiakaspaikkaa. Hotellinjohtaja Ollis Leppänen kertoo, että vuoden ensimmäiset päivät kuluivat tiiviisti hotellin tilojen järjestelyissä ja henkilöstön perehdytyksessä.

Leppänen kertoo, että majoitusvarauksia on jo tasaisesti.

– Viikonlopun koiranäyttely oli meidän porukalle tulikoe. Saimme nähdä, miten ravintola, aamupala ja kaikki muut systeemit toimivat. Tällä viikolla on ollut mukava nähdä, että työmatkailu on virkoamassa ja myös aikaisemmin Kajaanissa majoittuneet matkailijat ovat löytäneet meille.

Aiheesta voi keskustella 11. tammikuuta kello 23 asti.

Lue lisää Kainuun uutisia Yle Uutisten netissä.

Suosittelemme sinulle