Hyppää sisältöön

Nighwishin keikka rikkoo Kiteen pesäpallostadionin kävijäennätyksen – konsertissa mukana Lähiöbotox ja tohmajärveläinen Silentrain

Nightwishin kesällä järjestettävän Kiteen konsertin artistit ja aikataulut on julkaistu. Konsertin lipuista vain murto-osa on enää jäljellä.

Floor Jansen esiintyi Knot-festivaaleilla Turussa elokuussa 2022.
Nightwishin laulaja Floor Jansenilla todettiin lokakuussa rintasyöpä, josta hän parani leikkausella ja hoidoilla. Kuvituskuva. Kuva: Joni Haavisto / AOP
Emilia Saukkonen

Nightwishin kesäkuisen Kiteen konsertin kaikki artistit ja aikataulut on julkaistu.

Konsertin lämmittelijöinä nähdään Tohmajärveltä kotoisin oleva heviyhtye Silentrain sekä helsinkiläinen metalliyhtye Lähiöbotox.

Silentrain oli lämmittelijänä Nightwishin Kiteen konsertissa vuonna 2004. Nighwishin keulahahmo Tuomas Holopainen toivoi yhtyeen mukaan myös tulevaan Kiteen konserttiin.

Kesäkuun 16. päivänä järjestettävä konsertti on osa Nightwishin maailmankiertuetta. Silentrain aloittaa konsertin kello 18.30. Iltakahdeksalta vuorossa on Lähiöbotox, jonka jälkeen Nightwish nousee lavalle kello 22.00.

Konsertti järjestetään Kiteen Rantakentän pesäpallostadionilla, jonka kapasiteetti on noin 10 000 ihmistä. Konserttia järjestävän Nordic Live Productionsin mukaan lipuista noin 90 prosenttia on jo myyty, joten tapahtuma tulee olemaan suurin, joka stadionilla on järjestetty.

Suosittelemme sinulle