Hyppää sisältöön

Kesätyöhakuaika on käsillä Etelä-Savossa – rekrymessuilta duunin voi saada heti

Vuoden ensimmäiset kesätyöhaut ovat auenneet. Pelkästään K- ja S-ryhmät palkkaavat kesäkaudelle yhteensä yli tuhat työntekijää.

Kesäkukkia myynnissä puutarhaliikkeessä.
Mieluisan kesätyöpaikan voi löytää vaikka puutarhamyymälästä. Kuvituskuva. Kuva: Henrietta Hassinen / Yle
Milka Krogerus

Vaikka vuosi on vasta aluilllaan, ovat kesätyöpaikkojen haut jo auenneet.

Etelä-Savossa esimerkiksi Osuuskauppa Suur-Savo ja K-ryhmä ovat avanneet kesätyöhakujaan. Suur-Savo työllistää kesällä 800 ihmistä ja K-ryhmä 240.

Kesätyöpaikkoja on tarjolla ruokakaupoissa, autokaupoissa, toimistoissa sekä majoitus ja ravintola-alalla. K-ryhmällä ensimmäisiä kausityöntekijöitä kaivataan töihin jo loppukeväällä.

Osuuskauppa Suur-Savo järjestää tammikuussa kesätyöpaikoista myös rekrymessuja, joissa 60 esihenkilöä haastattelee hakijoita. Rekrymessuille tulijoiden ei tarvitse täyttää hakemuksia toisin kuin netin kautta hakevien.

– Tässä on mahdollisuus saada paikka vaikka heti. Vaikea on erottua tuhansien hakemusten joukosta, mutta tässä pääsee reippaasti itse heti näyttäytymään ja sanomaan, että ”hei, mä haluan teille duuniin”, sanoo Osuuskauppa Suur-Savon henkilöstöjohtaja Tuula Lyytikäinen.

Rekrymessut järjestetään torstaina 12. tammikuuta ja lauantaina 14. tammikuuta Savonlinnassa ja Mikkelissä. Pieksämäellä rekrymessut ovat ainoastaan lauantaina.

Suosittelemme sinulle