Hyppää sisältöön

Rovaniemelle suunniteltu Euro Nascar -kilpailu on peruttu – järjestäjien mukaan tapahtuma on toistaiseksi siirretty tuonnemmaksi

Euro Nascar perustelee Rovaniemen tapahtuman peruuntumista sillä, että nykyisissä olosuhteissa ei ole mahdollista varustaa autoja jääolosuhteiden edellyttämällä tavalla.

NASCAR-moottoriurheilukilpailut, jossa autot kaarteessa.
Yleensä Nascar-autoilla ajetaan asfaltilla. Rovaniemellä oli tarkoitus ajaa jäällä. Kuva: Etienne Laurent / EPA-EFE
Jarno Tiihonen

Rovaniemelle suunniteltu Nascar-autojen kilpailu on peruttu. Tapahtuma oli tarkoitus järjestää jään päällä 4.–5. maaliskuuta.

Euro Nascar tiedotti nettisivuillaan (siirryt toiseen palveluun) tiistaina, että tapahtuman järjestäminen on toistaiseksi siirretty tuonnemmaksi.

NASCAR Whelen Euro Seriesin toimitusjohtaja Jerome Galpinin mukaan tapahtuma kuitenkin aiotaan järjestää lähitulevaisuudessa.

Euro Nascar perustelee tapahtuman peruuntumista sillä, että nykyisissä olosuhteissa ei ole mahdollista varustaa autoja jääolosuhteiden edellyttämällä tavalla.

Euro Nascarin mukaan kausi 2023 alkaa 6.–7. toukokuuta Valenciassa Espanjassa järjestettävällä kilpailulla.

Aiheesta aiemmin:

Rovaniemen jäällä aiotaan kisata keväällä Nascar-autoilla – moni asia järjestelyissä on vielä auki, kun kisoihin on enää kaksi kuukautta

Suomen ensimmäiset Nascar-ajot pidetään maaliskuussa Rovaniemellä: ”Tämä on ensimmäinen kerta, kun Nascar-tapahtuma järjestetään jäällä”

Lue lisää Lapin uutisia. Kuuntele ja katsele sisältöjämme Yle Areenassa.

Suosittelemme sinulle