Hyppää sisältöön

Elviksen tytär Lisa Marie Presley on kuollut 54-vuotiaana

Lisa Marie Presley kiidätettiin aiemmin sairaalaan sydänpysähdyksen vuoksi. Hän osallistui vasta tiistaina Golden Globe -gaalaan.

Lisa Marie Presley kuvattuna vuonna 2012.
Lisa Marie Presley kuvattuna vuonna 2012. Kuva: Lehtikuva
Minja Viitanen

Elvis Presleyn ainoa lapsi Lisa Marie Presley on kuollut 54-vuotiaana jouduttuaan torstaina sairaalaan sydänpysähdyksen takia. Asiasta kertoo Lisa Marien äiti Priscilla Presley lausunnossa.

– Raskain sydämin minun on kerrottava järkyttävät uutiset, että kaunis tyttäreni Lisa Marie on jättänyt meidät, Priscilla sanoi lausunnossa uutistoimisto AP:n mukaan.

Presley kärsi sydänpysähdyksestä kotonaan Calabasasin kaupungissa Kaliforniassa ennen kuin hänet kiidätettiin sairaalaan, uutissivusto TMZ (siirryt toiseen palveluun) kertoi paikallista aikaa torstaina. Uutissivuston mukaan Presleyllä oli pulssi ennen kuin hänet kuljetettiin sairaalaan.

Elvis, Priscilla ja Lisa Marie Presley perhepotretissa vuonna 1968.
Elvis, Priscilla ja Lisa Marie Presley perhepotretissa vuonna 1968. Kuva: Kobal/Shutterstock/All Over Press

Presley osallistui tiistaina Golden Globe -palkintogaalaan, jossa näyttelijä Austin Butler palkittiin parhaasta miespääosasta elokuvassa Elvis. Butler näytteli elokuvassa nimikkoroolin.

Lisa Marie Presley vieraili vain päiviä ennen palkintogaalaa Memphisin kaupungissa hänen isänsä Elviksen Graceland-kartanossa. Tammikuun 8. päivä oli vuonna 1977 kuolleen Elviksen syntymäpäivä.

Vuonna 1968 syntynyt Lisa Marie omisti isänsä kartanon, joka on nykyään suosittu turistikohde. Lisa Marie oli 9-vuotias kun hänen isänsä kuoli Gracelandissa.

 Lisa Marie Presley (vas) äitinsä Priscilla Presleyn (oik) kanssa kuvattuna tällä viikolla Golden Globe -palkintogaalassa.
Lisa Marie Presley (vas) äitinsä Priscilla Presleyn (oik) kanssa kuvattuna tällä viikolla Golden Globe -palkintogaalassa. Kuva: NBC / BACKGRID

Lisa Marie oli naimisissa elämänsä aikana neljä kertaa. Hänen toinen aviomiehensä oli popin kuninkaana tunnettu Michael Jackson, jonka kanssa Presley solmi avioliiton vuonna 1994. Tätä ennen Presley oli naimisissa muusikko Danny Keoughin kanssa. Lisäksi Presley on ollut naimisissa näyttelijä Nicholas Cagen ja musiikkituottaja Michael Lockwoodin kanssa.

Lisa Marien ainoa poika Benjamin Keough kuoli vuonna 2020 vain 27-vuotiaana. Hänellä on myös kolme tytärtä, 33-vuotias Riley Keough sekä teini-ikäiset kaksoset Harper ja Finley Lockwood.

Lähde: AP

Suosittelemme sinulle