Hyppää sisältöön

Liminkalainen rakennusyhtiö Sikla on hakeutunut yrityssaneeraukseen

Sikla-konsernin emoyhtiö Sikla Oy sekä sen kaksi tytäryhtiötä ovat toimittaneet yrityssaneeraushakemuksen tuomioistuimelle talouden kantokyvyn heikennyttyä.

Hanna Holopainen

Liminkalaisen Sikla-konsernin emoyhtiö Sikla Oy sekä sen tytäryhtiöt Siklatilat Oy ja Siklaelementit Oy ovat hakeutuneet yrityssaneeraukseen torstaina 12. tammikuuta.

Yrityksen toiminnan tervehdyttämiseen pyrkivästä toimenpiteestä kertoi ensimmäisenä sanomalehti Kaleva (siirryt toiseen palveluun).

Siklan verkkosivuston mukaan yhtiön taloudellinen kantokyky on heikentynyt viime vuosien aikana ilmenneistä häiriötekijöistä johtuen.

Muun muassa talo- ja toimitilarakennusalalla toimivan yrityksen pääkonttori sijaitsee Limingan Tupoksessa ja sillä on elementtitehtaat Limingassa ja Siikalatvalla. Sikla-konsernin toimipisteitä on myös Tampereella ja Vantaalla.

Yrityssaneeraus tarkoittaa menettelyä, jossa taloudeltaan heikentyneen yrityksen toimintaa pyritään vielä jatkamaan erilaisin järjestelyin. Yrityssaneeraus voi olla vaihtoehto konkurssille.

Voit keskustella aiheesta 14. tammikuuta kello 23 asti.

Seuraa mitä lähelläsi tapahtuu. Lue ja katso lisää uutisia Pohjois-Pohjanmaalta.

Suosittelemme sinulle