Hyppää sisältöön

Poliisi selvittää autojen kylkikosketuksia Tuusniemellä ja Varkaudessa

Poliisi tutkii autojen kylkikosketuksia sekä Tuusniemellä että Varkaudessa. Molemmissa tapauksissa toinen autoilijoista jatkoi matkaansa kylkikosketuksen jälkeen.

Poliisi tutkii autojen kylkikosketusta Tuusniemellä ja Varkaudessa.

Henkilöauto oli kulkenut torstaina noin kello 09.30 Tuusniemellä Kaavintietä Kaavin suunnasta kohti Ysitietä. Lähellä Pitkämäentien risteystä vastakkaisesta suunnasta oli ajanut henkilöauto, joka oli ilmoittajan mukaan kulkenut keskellä tietä.

Kaavin suunnasta tulleen auton kuljettaja kertoi väistäneensä tilanteessa oikealla olevalle pientareelle välttääkseen törmäyksen. Ajoneuvojen kyljet olivat tästä huolimatta hieman koskettaneet toisiaan.

Vastakkaisesta suunnasta tullut auto oli tumma, mutta tarkempia tietoja poliisilla ei autosta ole. Auto jatkoi matkaansa pysähtymättä paikalle.

Autosta oli rikkoutunut ainakin sivupeili, jonka osia oli jäänyt paikalle. Väistämään joutuneen auton vasempaan kylkeen oli tullut naarmuja.

Poliisi pyytää ilmoittamaan asiaan liittyviä havaintoja vihjepuhelimen numeroon 029 5415 232 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai soittamalla numeroon 029 545 5068.

Varkaudessa kylkikosketus sattui tiistaina noin kello 7.40 Harjurannantiellä. Toisesta onnettomuudessa osallisena olleesta autosta irtosi peili. Pieni valkoinen pakettiauto poistui paikalta pysähtymättä.

Poliisi pyytää valkoisen pakettiauton kuljettajaa ilmoittautumaan joko sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai soittamalla vihjepuhelimeen p. 0295 415 232.

Artikkelia muokattu 19.1.23 klo 17:41: Tuusniemen kylkikosketuksen kellonaika korjattu

Suosittelemme sinulle