Hyppää sisältöön

Poliisi: Seinäjoen Power-myymälään murtauduttiin – epäillyt pääsivät sisään kattoon tehdystä reiästä

Liikkeestä vietiin matkapuhelimia ja muita laitteita. Poliisi pyytää vihjeitä ja näköhavaintoja. Katon kautta mentiin myös marraskuussa joensuulaiseen kultasepänliikkeeseen.

Pohjanmaan poliisilaitoksen sunnuntaina lähettämän tiedotteen mukaan murto tehtiin perjantain ja lauantain välisenä yönä. Kuva: Juha Kemppainen / Yle

Varkaat murtautuivat Etelä-Pohjanmaan Seinäjoella sijaitsevaan Power-kodinkoneliikkeeseen tekemällä reiän myymälän kattoon.

Pohjanmaan poliisilaitoksen sunnuntaina lähettämän tiedotteen mukaan murto tehtiin perjantain ja lauantain välisenä yönä. Poliisin mukaan Ideaparkissa sijaitsevasta myymälästä lähti murtosaaliina matkaan huomattava määrä matkapuhelimia ja muita elektronisia laitteita.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä varkautena ja pyytää ihmisiltä mahdollisia vihjeitä ja näköhavaintoja lauantain 21.1. vastaiselta yöltä puolen yön ja puoli kuuden väliltä. Poliisi pyytää vihjeitä osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi.

Katon kautta murtauduttiin myös viime marraskuussa Joensuun Prisman kiinteistössä sijainneeseen kultasepänliikkeeseen Pohjois-Karjalassa. Poliisin mukaan kahden epäillyn mukaan lähti tuolloin runsaasti arvo-omaisuutta.

Suosittelemme sinulle