Hyppää sisältöön

Aidatut unelmat -esityksessä kotikaupungin voi kokea uudella tavalla – Kajaanin kaduilla ja pihoilla toteutettavaan esitykseen etsitään parhaillaan esiintyjiä

Aidatut unelmat -esitys saa ensi-iltansa 15. elokuuta. Esitykseen etsitään nyt vapaaehtoisia esiintyjiä ja myöhemmin pihoja, joilla esitys toteutetaan.

Tanssitaiteilija Satu Palmgren aloittaa elokuussa nykytanssin tuotantokeskus Routa Companyn taiteellisena johtajana. Kuva: Arto Loukasmäki / Yle
Tiia Korhonen,
Arto Loukasmäki

Kajaanissa valmistellaan parhaillaan kaduilla ja pihoilla tapahtuvaa kävelyteosta. Aidatut unelmat -esitykseen etsitään juuri nyt vapaaehtoisia esiintyjiä.

Teoksen suunnittelusta, ohjauksesta ja koreografiasta vastaa Sari Palmgren. Hän on toteuttanut vastaavat teokset aikaisemmin Helsingissä ja Hyvinkäällä. Niiden toteuttamisessa oli mukana lähes 150 ihmistä.

– Esityksessä yleisö kulkee pienissä ryhmissä oppaan johdolla tietyn reitin, jonka varrella on esityksiä. Yleisö saa kuulokkeet, joista kuuluu aiemmin nauhoitettuja tekstejä ja ääntä Kajaanista. Tämä avaa katseet kaupunkiin ja luontoympäristöön.

Aidatut unelmat -esitys saa ensi-iltansa 15. elokuuta. Palmgrenin mukaan harjoitukset alkavat pian. Viimeinen päivä ilmoittautua mukaan esitykseen on 24. tammikuuta.

– Vapaaehtoiseksi esiintyjäksi voi tulla kuka vain, kokemusta esiintymisestä ei tarvitse olla. Se riittää, että on kiinnostus liikkeeseen ja heittäytymiseen.

Aiheesta voi keskustella 24. tammikuuta kello 23 asti.

Lue lisää Kainuun uutisia Yle Uutisten netissä.

Suosittelemme sinulle