Hyppää sisältöön

Rocktähdet ja julkkikset kokoontuivat Gracelandiin muistelemaan Lisa Marie Presleytä

Elviksen tytär, laulajana tunnettu Lisa Marie Presley kuoli 12. tammikuuta. Muistotilaisuuteen osallistui suuri joukko nimekkäitä ystäviä.

Laulaja Lisa Marie Presleylle järjestettiin muistotilaisuus sunnuntaina Elvis Presleyn kotitilalla Gracelandissa, Memphisissä. Paikalla oli perheen lisäksi iso joukko nimekkäitä ystäviä.

Lisa Marie Presley oli Elviksen ainoa lapsi. Hän kuoli sydänkohtaukseen vain 54 vuoden iässä 12. tammikuuta losanglesilaisessa sairaalassa, jonne hänet oli kiidätetty muutamaa tuntia aiemmin.

Muistotilaisuus järjestettiin Gracelandissa, jonne Lisa Marie on haudattu. Hänet haudattiin toiveensa mukaisesti poikansa Benjamin Keoughin viereen. Keough kuoli vuonna 2020.

Kutsuvieraiden joukossa oli muiden muassa Yorkin herttuatar Sarah, joka puhui tilaisuudessa.

– Edesmenneella anopillani [kuningatar Elisabet] oli tapana sanoa, että mitään ei voida sanoa eikä mitään voida tehdä poistaakseen näiden hetkien tuskaa, koska suru on hinta, jonka maksamme rakkaudesta. Miten oikeassa hän olikaan, Sarah sanoi BBC:n mukaan (siirryt toiseen palveluun).

Sarah lupasi tukea myös ”sisarensa” perheelle. Haurasääniset muistopuheet ja tervehdykset Lisa Marien lapsilta luki tilaisuudessa heidän isoäitinsä Priscilla Presley.

Myös näyttelijätytär Riley Keoughin puoliso, stunt-näyttelijä Ben Smith-Petersen luki viestin vaimoltaan. Muistopuheessa ilmeni, että pariskunta on saanut tyttären, eli Lisa Marie oli ehtinyt näin olla hetken myös isoäiti.

– Toivon, että pystyn rakastamaan tytärtäni tavalla, jolla rakastit minua, veljeäni ja siskojani, viestissä sanottiin.

Lisäksi äitiään muistamaan jäivät 14-vuotiaat kaksoset Finley ja Harper Lockwood.

Axl Rose esitti muistotilaisuudessa Guns n' Rosesin hitin November Rain. Kuva: JASON KEMPIN / Lehtikuva

Lisa Marieta muisteli myös Guns n' Roses -yhtyeen laulaja Axl Rose sekä Memphisin entinen pormestari A.C. Wharton.

– Hän oli valtaistuimen perijä, liekin ylläpitäjä. Hän oli kuninkaan kuva. Hän oli erityinen, sanoi Wharton.

Musiikkia tilaisuudessa esittivät muiden muassa The Smashing Pumpkins -yhtyeen Billy Corgan sekä Alanis Morrisette.

Lisa Marie Presley oli 9-vuotias, kun hänen isänsä Elvis Presley kuoli sydänkohtaukseen 42-vuotiaana Gracelandissa. Lisa Marie oli naimisissa neljä kertaa. Aviomiehiä olivat muusikot Danny Keough ja Michael Lockwood sekä lisäksi Michael Jackson ja näyttelijä Nicholas Gage.

Lähde: Reuters

Elviksen tytär Lisa Marie Presley on kuollut 54-vuotiaana

Suosittelemme sinulle