Hyppää sisältöön

Kunnanhallitus kannattaa Janne Airaksista Siilinjärven johtoon

Siilinjärven kunnanhallitus esittää valtuustolle, että Siilinjärven kunnanjohtajaksi valitaan Janne Airaksinen. Hän työskentelee nyt Lapinlahden kunnanjohtajana.

Lapinlahden kunnanjohtaja Janne Airaksinen on Siilinjärven kunnanhallituksen suosikki uudeksi kunnanjohtajaksi. Kuva: Janne Airaksinen
Marja-Liisa Kämppi

Siilinjärven kunnanhallitus esittää, että uudeksi kunnanjohtajaksi valitaan Janne Airaksinen. Airaksinen toimii nyt Lapinlahden kunnanjohtajana.

Perusteena on vaadittujen kelpoisuusehtojen lisäksi, että Airaksinen on työ- ja johtamiskokemuksen sekä henkilöarvioinnin perusteella soveltuvin hakijoista.

Virkaan oli 26 hakijaa, joista haastatteluun eteni kuusi. Kärkikolmikossa oli Airaksisen lisäksi Toni Auvinen ja Petteri Ristikangas.

Valintaryhmässä on ollut edustus jokaisesta Siilinjärven valtuustoryhmästä. Apuna arvioinnissa on ollut myös rekrytointiyritys.

Valtuuston kokous on 20. helmikuuta.

Siilinjärven nykyinen kunnanjohtaja Vesa Lötjönen on jäämässä eläkkeelle. Hän jäi vuosilomalle 12. tammikuuta.

Kunnanjohtajan sijaisena toimii talousjohtaja Petteri Ristikangas heinäkuun loppuun tai siihen saakka, kunnes uusi kunnanjohtaja aloittaa virassaan.

Suosittelemme sinulle