Hyppää sisältöön

Tornio selvittää asukkaiden mielipiteitä kaupunkiliikenteestä ja yhteiskäyttöisistä kulkuvälineistä

Kaupunki toivoo torniolaisten kertovan mielipiteitään ja toiveitaan kaupunkiliikenteen kehittämiseksi. Myös näkemyksiä kaupunkipyöristä, yhteiskäyttöautosta tai -veneestä kysellään.

Ilmakuva Tornio-Haaparannan rajasta.
Liikennekyselyssä tiedustellaan myös Tornion ja Haaparannan välisen kaupunkiliikenteen tarpeista. Kuva: Antti Ullakko / Yle
Pirkko Kukko-Liedes

Tornion kaupunki selvittää asukkaiden mielipiteitä kaupunkiliikenteestä ja mahdollisista yhteiskäyttöisistä kulkuvälineistä.

Tornio kilpailuttaa kaupunkiliikenteen palvelut tänä talvena ja toivoo sitä varten palautetta ja toiveita asukkailta. Kyselyssä tiedustellaan mielipiteitä ja kokemuksia muun muassa kaupunkiliikenteen aikataulujen, yhteyksien ja reittien toimivuudesta. Myös toiveita palvelun parantamisesta voi esittää.

Lomakkeessa on kysymyksiä myös suhtautumisesta kaupunkipyöriin, yhteiskäyttöautoon tai yhteiskäyttöveneeseen. Hankintapäällikkö Sari Backman sanoo, että jos torniolaiset katsovat yhteiskäyttöisten kulkuvälineiden parantavan kaupungin viihtyisyyttä, niiden hankintaa voidaan tulevaisuudessa harkita.

Liikennekyselyyn voi vastata helmikuun alkuun saakka Tornion kaupungin nettisivulla (siirryt toiseen palveluun).

Lue lisää Lapin uutisia. Kuuntele ja katsele sisältöjämme Yle Areenassa.

Suosittelemme sinulle