Hyppää sisältöön

Peeässä rakentaa uudet kaupat Vesannolle, Tervoon ja Karttulaan

Vesannon uuden S-marketin rakentaminen alkaa huhtikuussa, ja se valmistuu jouluksi. Kuopion Karttulan S-marketin ja Tervon Salen rakennustyöt alkavat myöhemmin ja niiden on määrä avautua kesäksi 2024.

Kaupanmyyjä laittaa tuotteita hyllyyn S-market Vallilassa.
Osuuskauppa Peeässä rakentaa uudet marketit Vesannolle, Tervoon ja Kuopion Karttulaan. Kuvituskuva. Kuva: Ilkka Klemola / Yle
Helmi Nykänen

Osuuskauppa Peeässä rakentaa uudet kaupat Vesannolle, Tervoon ja Kuopion Karttulaan. Yhtiö joutui viime talvena lykkäämään töiden aloitusta kohonneiden rakennuskustannusten vuoksi.

Ensimmäisenä alkaa Vesannon uuden S-marketin rakentaminen huhtikuussa ja se valmistuu jouluksi. Karttulan S-marketin ja Tervon Salen rakennustyöt alkavat myöhemmin, ja ne on tarkoitus avata kesäksi 2024. Investointien arvo on yhteensä noin 10 miljoonaa euroa.

Peeässän mukaan Vesannon, Tervon ja Karttulan vanhat myymälät ovat elinkaarensa päässä, ja niissä on toimintaan nähden liikaa neliöitä, joiden ylläpito on kallista.

Kaikki kolme marketia ovat auki uudistustöiden ajan. Vesannolla ja Tervossa tankkauspisteet siirtyvät uuteen paikkaan. Karttulassa tankkauspiste jää entiselle paikalleen.

Suosittelemme