Hyppää sisältöön

Rovaniemen kaupunki on valmistellut elinvoimapalveluiden toimialan organisaatiouudistusta – voi johtaa henkilöstövaikutuksiin

Kaupunginhallitus saa eteensä esityksen, jossa nykyinen elinvoimapalvelujen toimiala jaettaisiin kahdeksi toimialaksi. Henkilöstövaikutukset ovat mahdollisia.

Elinvoimapalvelujen toimialajohtajana toimii tällä hetkellä Jaakko Rantsi. Kuva: Antti Mikkola / Yle
Timo Metsäjoki

Rovaniemen kaupunki on valmistellut elinvoimapalveluiden toimialan organisaatiomuutosta. Muutoksella voi olla henkilöstövaikutuksia esimerkiksi toimialajohtajan, hallintohenkilöstön sekä muun linjaorganisaation virantoimitusvelvollisuuksiin ja tehtävänkuvien mahdollisen muuttamisen osalta.

Rovaniemen kaupunginjohtaja Ulla-Kirsikka Vainio esittää kaupunginhallitukselle, että nykyinen elinvoimapalvelujen toimiala jaettaisiin kahdeksi toimialaksi. Yhdyskuntateknisen lautakunnan ja ympäristölautakunnan alaiset palvelualueet sekä ruoka- ja puhtauspalvelujen palvelualue kuuluisivat jatkossa teknisten palvelujen toimialan organisaatioon.

Elinvoimalautakunnan alainen elinkeino- ja työllisyyspalvelut -palvelualue kuuluisi jäljelle jäävään elinvoimapalvelujen toimialan organisaatioon.

Elinvoimapalveluja johtaa tällä hetkellä Jaakko Rantsi, joka on aiemmin työskennellyt muun muassa Kemin Sataman toimitusjohtajana vuosina 2016–2019.

Lue lisää Lapin uutisia. Kuuntele ja katsele sisältöjämme Yle Areenassa.

Suosittelemme sinulle