Hyppää sisältöön

Supertähti Tom Brady lopettaa jälleen – ilmoitti asiasta tunteikkaalla videolla: ”Rakastan teitä kaikkia”

Amerikkalaisen jalkapallon supertähti Tom Brady lopettaa maineikkaan uransa. 45-vuotias Brady saavutti urallaan seitsemän NFL-mestaruutta.

Tom Brady.
Tom Brady ilmoitti lopettamisestaan keskiviikkona. Kuva: Getty Images
Simo Arkko

Amerikkalaisen jalkapallon supertähti Tom Brady, 45, lopettaa uransa. Brady kertoo asiasta muun muassa Twitterissä. (siirryt toiseen palveluun)

– Todella kiitollinen tästä päivästä. Kiitos, Brady kirjoitti päivityksensä yhteyteen.

Bradyn uutisoitiin lopettavan uransa jo yli vuosi sitten, mutta hän pyörsi tuolloin päätöksensä. Tällä kertaa Brady halusi hoitaa asian toisella tavalla.

– Viime kerralla prosessi oli iso juttu. Kun heräsin tänään, painoin kameran päälle ja annan teidän nyt tietää tästä ensimmäisenä. En ole pitkäveteinen, saatte vain yhden supertunteikkaan lopettamisilmoituksen, Brady totesi videolla.

– Kiitos teille jokaiselle, että tuitte minua. Perheeni, kaverini, joukkuekaverini, kilpailijani. Voisin jatkaa tätä loputtomiin, teitä on niin monia. Kiitos, että sallitte minun elää unelmaani. En vaihtaisi mitään. Rakastan teitä kaikkia, Brady sanoi lopuksi.

Brady saavutti urallaan ennätykselliset seitsemän NFL-mestaruutta. Hänet valittiin viidesti Super Bowl -finaaliottelun parhaimmaksi pelaajaksi.

Brady edusti tällä kaudella NFL-sarjassa Tampa Bay Buccaneersia, jonka kausi päättyi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Suosittelemme sinulle