Hyppää sisältöön

Pesäpallokausi pyörähtää käyntiin halliotteluilla, Sotkamon Jymy kohtaa Pattijoen Urheilijat

Hallimestaruudet ratkeavat maaliskuun puolivälissä, naisten lopputurnaus pelataan Lapualla ja miesten vastaava Joensuussa.

Pelinjohtaja näyttää viuhkalla merkkiä pesäspallopelissä
Viime keväänä molemmat hallimestaruudet vei Manse PP Tampereelta. Kuva: Yle / Tanja Heikkonen
Tanja Heikkonen

Pesäpallon naisten ja miesten Halli-SM-turnaukset käynnistyvät tulevana viikonloppuna neljällä paikkakunnalla. Ensimmäinen naisten lohkovoittaja on selvillä jo lauantain aikana Joensuussa.

Alkulohkoja pelataan tulevana viikonloppuna Kajaanin lisäksi Joensuussa, Seinäjoella ja Alajärvellä.

Joukkueet on jaettu neljään alkulohkoon, joista vain voittajat etenevät lopputurnaukseen. Joensuussa naiset pelaavat D-lohkon voitosta jo lauantaina, jolloin voittaja ratkeaa Jyväskylän Kirittärien, Joensuun Mailan ja Kempeleen Kirin välillä.

Miehet aloittavat Halli-SM-turnauksensa lauantaina Alajärveltä, jossa vastakkain asettuvat hallitseva Superpesiksen suomenmestari Vimpelin Veto ja sarjanousija Alajärven Ankkurit.

Sunnuntaina nähdään otteluparit Sotkamon Jymy–Pattijoen Urheilijat ja Joensuun Maila–Kiteen Pallo. Lisäksi naiset pelaavat Seinäjoella sunnuntaina kaksi ottelua.

Hallimestaruudet ratkeavat maaliskuun puolivälissä, naisten lopputurnaus pelataan Lapualla ja miesten vastaava Joensuussa.

Viime keväänä molemmat hallimestaruudet vei Manse PP Tampereelta.

Aiheesta voi keskustella 4. helmikuuta kello 23 asti.

Seuraa mitä lähelläsi tapahtuu. Lue ja katso lisää uutisia Pohjois-Pohjanmaalta.

Lue lisää Kainuun uutisia Yle Uutisten netissä.

Suosittelemme sinulle