Hyppää sisältöön

Turun perussuomalainen kaupunginvaltuutettu Laura Kaarniharju siirtyy kokoomukseen

Turkulainen perussuomalaisten kaupunginvaltuutettu ja aluevaltuutettu Laura Kaarniharju on siirtynyt kokoomukseen. Samalla hän jättäytyy perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkuudestaan.

Neulepaitainen vaalea nainen katsoo kameraan ja hymyilee. Poseerauskuva.
Laura Kaarniharju luonnehtii siirtymistään kokoomukseen luontevaksi. Kuva: Varsinais-Suomen kokoomus
Soila Ojanen

Turun perussuomalainen kaupunginvaltuutettu Laura Kaarniharju siirtyy kokoomukseen. Varsinais-Suomen kokoomus tiedotti asiasta lauantaina.

Tiedotteessa Kaarniharju kommentoi vaihtoaan luontevaksi.

– Sekä Turussa että aluevaltuustossa toimittuani ja tehtyäni yhteistyötä kokoomuksen kanssa olen huomannut, että omat ajatukseni ovat hyvin lähellä kokoomuksen linjaa. Tästä syystä pidän kokoomukseen siirtymistä luontevana, kommentoi Kaarniharju vaihtoaan.

Hän on toiminut Turussa liikuntalautakunnan varapuheenjohtajana ja hyvinvointialueella aluevaltuuston ensimmäisenä varapuheenjohtajana.

Siirtyessään kokoomukseen hän täydentää jatkossa valtuustoryhmiä sekä Turun kaupunginvaltuustossa että Varsinais-Suomen aluevaltuustossa. Hän jättäytyy pois perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkuudesta.

Varsinais-Suomen kokoomuksen toiminnanjohtaja Juha Rantasaari pitää Kaarniharjun siirtymistä luottamuksen osoituksena kokoomukselle. Tiedotteessa hän luonnehtii Kaarniharjua valovoimaiseksi poliitikoksi.

Suosittelemme sinulle