Hyppää sisältöön

Kahden auton nokkakolari Orimattilassa – neljä sai vammoja

Poliisi epäilee, että pakettiautoa kuljettanut nainen syyllistyi muun muassa liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja rattijuopumukseen.

Placeholder-kuvituskuva, jossa on sininen kartta ja teksti: Läheltä.
Onnettomuus sattui Orimattilassa Luhtikyläntiellä.
Lauri Rautavuori

Orimattilassa, Luhtikyläntiellä sattui henkilöauton ja pakettiauton nokkakolari perjantai-iltana. Poliisin tiedotteen mukaan neljä henkilöä sai onnettomuudessa ”eriasteisia vammoja”.

Poliisille selvisi, että pakettiautoa ajanut keski-ikäinen nainen menetti auton hallinnan oikealle kaartuvassa mutkassa ja ajautui vastaantulijoiden kaistalle.

Vastaan tulleen henkilöauton kuljettaja yritti väistää pakettiautoa, mutta autot törmäsivät.

Pakettiauton kuljettajalle tehty huumepikatesti oli poliisin mukaan positiivinen, eikä naisen ajo-oikeus ollut voimassa. Hän on aiemmin jäänyt seitsemän kertaa kiinni ilman ajo-oikeutta ajamisesta. Lisäksi auto oli katsastamaton.

Poliisi epäilee naista liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

Päivitetty 4.2.2023 klo 11.36: Korjattu otsikkoa ja leipätekstiä, joissa kerrottiin aiemmin virheellisesti kahden henkilöauton kolarista. Onnettomuudessa törmäsivät pakettiauto ja henkilöauto.

Suosittelemme sinulle