Hyppää sisältöön

Vuokatissa asuva Remi Lindholm hiihtää sohjoisilla MM-laduilla mietteliäänä ja hereillä Iivo Niskasen suhteen

Lindholm hiihtää yhdistelmäkisan kolmatta kertaa urallaan. Miesten yhdistelmähiihto alkaa tänään kello 16.30. Lindholmin lisäksi Suomea edustavat Iivo Niskanen, Perttu Hyvärinen ja Arsi Ruuskanen.

Remi Lindholm.
Remi Lindholm on ollut tällä kaudella maailmancupissa parhaimmillaan 11:s. Kuva: Tomi Hänninen - Chilipictures
Sanna Kähkönen

Maastohiihdon MM-kisoissa nähdään tänäänkin kainuulaista väriä, kun Vuokatissa asuva Remi Lindholm aloittaa kisaurakkansa miesten yhdistelmähiihdossa.

Torstaina Planicassa kilpailtiin melkoisessa lumisohjossa ja MM-kisojen ladut ovat edelleen pehmeinä lämpimän kelin takia.

Etenkin vesikelissä hiihtäminen mietityttää Lindholmia. Hän lisäsi, että sohjoiset ladut ja märkä keli mietityttävät kaikkia.

– Tänään ei ihan polviin asti uponnut, mutta lähelle, Lindholm kertoi eilen.

Lindholm on ollut tällä kaudella maailmancupissa parhaimmillaan 11:s. Lindholm kertoi Ylen haastattelussa hiihtävänsä yhdistelmäkisan kolmatta kertaa urallaan.

Ensimmäisen kerran hän hiihti sen maailmancupin debyytissään Lahdessa ja toisen kerran Pekingin olympialaisissa ollen arvokisadebyytissään sijalla 26.

Miesten yhdistelmähiihto alkaa tänään kello 16.30. Lindholmin lisäksi Suomea edustavat Iivo Niskanen, Perttu Hyvärinen ja Arsi Ruuskanen.

Lindholm uskoo, että Iivo Niskaselta nähdään perinteisen osuudella ratkaisuja.

– Pitää olla hereillä, jos jaksaa.

Voit keskustella aiheesta 25. helmikuuta kello 23 saakka.

Lue lisää Kainuun uutisia Yle Uutisten netissä.

Suosittelemme